Poco x3 pubg'de kasma

alimikayilov

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
Merhaba 1 hafta once Poco x3 aldim (64gb) pubgde insan cok olan yerlerde kasiyor 90 fps file ile 60 fps ye koydum amma kasiyor youtubede kullananlar 90 fps bootcamp giriyor kasma cok az ben 60 giriyorum ama kasiyor pubg oyun surucusunde ve kisitlama yok da kasmayi nadil azalta bilirim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba 1 hafta once Poco x3 aldim (64gb) pubgde insan cok olan yerlerde kasiyor 90 fps file ile 60 fps ye koydum amma kasiyor youtubede kullananlar 90 fps bootcamp giriyor kasma cok az ben 60 giriyorum ama kasiyor pubg oyun surucusunde ve kisitlama yok da kasmayi nadil azalta bilirim ?
Bide 120hz de oynuyorum

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Gfxtool gibi bir uygulama kullandıysan oradaki grafik ayarlarını azalt. Örneğin çözünürlük veya gölge çözünürlüğü vs...

Birde oynamadan önce RAM’i boşaltmayı dene.

alimikayilov

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
Gfxtool gibi bir uygulama kullandıysan oradaki grafik ayarlarını azalt. Örneğin çözünürlük veya gölge çözünürlüğü vs...

Birde oynamadan önce RAM’i boşaltmayı dene.
Rami bosaltiyorum ve gfx kullanmiyorum 90 fps config var onu kullaniyorum

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299

Bide 120hz de oynuyorum
Düşük yada orta ayarlarda oynamanı tavsiye ederim.

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Hyr knk 90 fps file'i oyun dosyalariyla degistirererek yapmistim ama duzeltdim sikinti yok
Demek istediğim zaten o dosyaya girip bazı ayarları düşürmekti.

Düzelttiğin iyi oldu. Bunu nasıl yaptığını da söyleyebilirsin. Böylece aynı sorunu yaşayan birine yardım edebilirsin :)

TheLastWarrior

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,046
Config, Gfx Tool tarzı oyunun orjinal dosyalarını değiştirdiği için bu problemler hep olabilir orjinal cihazın desteklediği türde oynamanızı tvsiye ederim

rosellealper

Doçent
Reaksiyon puanı
416

Bide 120hz de oynuyorum
@Sibraius
Bakabilir.

LordScoris

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@alper2009, etiketlediğin için teşekkürler.

Kullanıcı sorunu çözmüş. :D
Merhaba acaba bu sorunu nasıl çözmüş bende de poco X3 NFC 128gb modeli var bende oyunu 60 veya 90 çekiyorum 60fps alıyorum ama oyun akıcı değil acaba nasıl çözmüş bilgin varmı aldığım günden beri bu sorun ile uğraşıyorum YouTube videolari izliyorum adamların telefonu kaymak gibi akiyo benimki kasıyor aynı ayarda çözümü nedir acaba bilgin varmı varsa yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler

@alimikayilov, çozebildinmi acaba aynı sorun bendede var yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler

Son düzenleme: