Poco X3 oyunlarda kasıyor.

Lexa Silverhand

Asistan
Reaksiyon puanı
134
İnternetten oynayış videosuna bakıyorum adam Asphalt 9 oynarken yağ gibi akıyor. Cod normalde iyiydi ama bugün kasmaya başladı. Garantisi var göndersem bana sıfırlayıp kullanıcı hatası diyip gönderecekler. Sıfırladım, hard reset attım ama hâlâ aynı ne yapmam gerekiyor?? Telefonun neresinde sıkıntı var?

Lexa Silverhand

Asistan
Reaksiyon puanı
134
Yazılımında sıkıntı var.
Yani gelen güncellemelerden mi oluyor bu? (Benimki 12.0.6. gibi bi sürüm de yeni guncelledim) Bu sorun teknik servise goturmelik degil miui dan kaynaklı yani?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazılımında sıkıntı var.
Önceden yüksek grafiklerde oynarken hiç takilmq veya donma olmadan çok rahat oynardım ama yine miui sorunundan siyah ekran veriyor diye dusukte oynadim sonraki cod güncellemesinde siyah ekran yok ama fps çok düşüyor anlamadım şimdi her telefonda mi böyle

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Yani gelen güncellemelerden mi oluyor bu? (Benimki 12.0.6. gibi bi sürüm de yeni guncelledim) Bu sorun teknik servise goturmelik degil miui dan kaynaklı yani?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önceden yüksek grafiklerde oynarken hiç takilmq veya donma olmadan çok rahat oynardım ama yine miui sorunundan siyah ekran veriyor diye dusukte oynadim sonraki cod güncellemesinde siyah ekran yok ama fps çok düşüyor anlamadım şimdi her telefonda mi böyle
Bu forumda "Eğer kullandığınız android cihazda sorun yoksa güncellemeden uzak durun" diye defalarca yazmama rağmen sen dahil birçok insan beni ciddiye almayıp güncelleme yapıyor.Sonrada buraya gelip güncellemeden sonra cihazımda şöyle hata oldu böyle hata oldu diye dert yanıyorsunuz.Kusura bakma ama sizlere bu tip olumsuzluklar müstehak.

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Ayarlardan pil bölümünde uygulama pil tasarrufuna girip kasan uygulamaları kısıtlama yok seçeneğine getirmeyi deneyin belki düzelir.