S20 plus yada Oppo Reno 3 Pro.Arkadaslar ios cihaz olarak iphone 11 aldim android olarakta poco f2 pro dusunuyorum sizce alinirmi yada alternatif bir cihaz onerisinde bulunabilirmisiniz ?
Hocam S20 plus tamam da reno 3 pro bana biraz fazla fiyatlı gibi geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?S20 plus yada Oppo Reno 3 Pro.
Oppo Reno 3 Pro incelemelerine baktım.Cihaz güzel evet fiyatı biraz pahalı ama alınabilir.S20 deki exynosa inanmayan birine Oppo Reno 3 Pro öneririm.Hocam S20 plus tamam da reno 3 pro bana biraz fazla fiyatlı gibi geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Aslında kamerası, bataryası, ön kamerası, 90 Hz gibi şeyler çok iyi ama SD 765G bana o kamera için yetmez gibi geliyor. 765G o kamera için yeter mi?Oppo Reno 3 Pro incelemelerine baktım.Cihaz güzel evet fiyatı biraz pahalı ama alınabilir.S20 deki exynosa inanmayan birine Oppo Reno 3 Pro öneririm.
Bence yeterli.Oppo Reno 3 Pro da hoşuma gitmeyen iki olay var: 1-Ön kameranın video performansının hayal kırıklığı olması:Ön kamera 4k video çekemiyor,işin garip tarafı 1080p 60 fps bile yok.1080p 30 fps çekiyor ve bu çözünürlüğü stabil çekemiyor.Titreme oluyor.2-Kameranın porte performansını beğenmedim.Hatalar var.Aslında kamerası, bataryası, ön kamerası, 90 Hz gibi şeyler çok iyi ama SD 765G bana o kamera için yetmez gibi geliyor. 765G o kamera için yeter mi?
Alınır.Arkadaslar ios cihaz olarak iphone 11 aldim android olarakta poco f2 pro dusunuyorum sizce alinirmi yada alternatif bir cihaz onerisinde bulunabilirmisiniz ?
AlınırArkadaslar ios cihaz olarak iphone 11 aldim android olarakta poco f2 pro dusunuyorum sizce alinirmi yada alternatif bir cihaz onerisinde bulunabilirmisiniz ?
fıstık gibi telefon tabiki alınır ama ben OnePlus 8 almanızı öneririm o telefon daha estetik benceArkadaslar ios cihaz olarak iphone 11 aldim android olarakta poco f2 pro dusunuyorum sizce alinirmi yada alternatif bir cihaz onerisinde bulunabilirmisiniz ?