PNY GTX 980 Uyumluluğu

karnext

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Herkese selamlar. Arkadaşlar yakında bir sistem toplayacağım. Sistem için aklımda bazı parçalar mevcut. Ama ekran kartı konusunda kararsız kaldım. Aklımda ekteki kart mevcut. Ama toplayacağım sisteme uymama gibi bir problem olur mu? Kartı Almanyadan getireceğim, iadesi zor olur.

PNY GF980GTX4GEPB, GeForce GTX 980, NVIDIA, Grafikkarte

Junas28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Haziran ayını beklemenizi tavsiye ederim. Polaris ve 1070'in çıkışıyla seçenekleriniz artacaktır. Ganz in ruh mal jetzt abwarten :)

karnext

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Haziran ayını beklemenizi tavsiye ederim. Polaris ve 1070'in çıkışıyla seçenekleriniz artacaktır. Ganz in ruh mal jetzt abwarten :)
Destek için teşekkürler. Zaten Nvidia nın Türkiye pzarına karşı tutumunu görünce amd ye bi içim ısındı . Şu an için R9 390x de karar kıldım

Junas28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Destek için teşekkürler. Zaten Nvidia nın Türkiye pzarına karşı tutumunu görünce amd ye bi içim ısındı . Şu an için R9 390x de karar kıldım

Rica ederim, 390x gayet performanslı kart. Lakin 1 ay bekleyip ATİ'nin 480/480x bekleme seçeneğiniz de var. Daha yeni bir mimari, söylentilere göre benzer veya daha üstün bir performans ve çok daha az güç tüketimi. Benim tahminimce de daha iyi bir overclock potansiyeli.

karnext

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Rica ederim, 390x gayet performanslı kart. Lakin 1 ay bekleyip ATİ'nin 480/480x bekleme seçeneğiniz de var. Daha yeni bir mimari, söylentilere göre benzer veya daha üstün bir performans ve çok daha az güç tüketimi. Benim tahminimce de daha iyi bir overclock potansiyeli.
Benim de dilediğime göre daha ucuz bi kart.: D