PLUS LINUX Sonlandırma Duyurusu

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Merhaba sayın SDN üyeleri ve okurları
Bu yazıyı fazla uzun tutmayacağım.Dağıtım projemiz son geliştiricinin de işten elini çekmesi ile uykuya alınmıştır.Ama bizi Tulga ile karıştıranlar olacaktır belki...Biz kesinlikle Tulga gibi değildik.Projemizde kendi metin editörümüz kendi resim görüntüleyicimiz hatta kendi derlediğimiz linux çekirdeği bile vardı.Normalde bu yazıyı siyasi bir üslup ile yazacak idim ama bizim dağıtımımız samimi idi.Dağıtım en son Beta sürümünde kalmıştı.Programları ve Beta ISO'sunu size sunmak isterdim ama onlar bozulan harici hddim ile gitti :(
Alphada GRUB çalışmıyordu bu yüzden sunamamıştık.Beta da ise kernel virtualboxu pek sevmiyordu.Libre Office nedense çalışmıyordu.Kurulum yöneticisi yok idi.Bu yüzden onu da sunamamıştık.Diğer linux dağıtımlarına bu geliştirici grubu ile yetişemiyeceğimizi düşündük son toplantımızda sonlandırmaya karar verdik oy birliği ile.(Bizi destekleten ixir hosting'e gerçekten teşekkürler ama olmadı işte keşke olsaydı gururlansaydık)
http://www.youtube.com/watch?v=CITzKOxCYCI Bu ise bir program arkaplan ise alphadaki tema gnome 2.2 idi.Beta da ise XFCE'ye geçilmişti.Keşke arşivim yanmasa idi de size sunabilseydim.Hatta profilimden bakabilirsiniz hdd'min yandığına dayir konu var.
Herkese iyi günler...
(Bu açıklamayı yapmayabilirdim lütfen burayı tartışma ortamına çevirmeyelim)
NOT:Uykuya aldık tamamen bitmiş değil.Ama aynı geliştiriciler olmaz maalesef.Büyük ihtimal da uykudan tamamen sonlandırmaya geçecek