Merhaba arkadaşlar,
bir-iki günlüğüne evden ve bilgisayarımdan ayrılmaz zorunda kalmıştım

Kardeşim temizlik yaparken odamda, ağ kablosuna takılmış, sonra da modemin ışıkları gitmiş sonra birşeyler yapmış ışıklar tekrar gelmiş, ben geldim açtım pc yi, hiç bir sorun görünmüyor fakat internete bağlandığımda please wait while you redirected gibi birşey çıkıyo:S sizce sebe nedir?
modemde ve ethernety kartında sorun görünmüyor.
Kaç gündür SDN'siz bi hayat yaşamaktayım
yar bana bi çare medet
yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
Edit:arkadaşlar hiç mi fikriniz yok ya, acil çözmem lazım da sorunu...
Edit2: Herkese yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum, arkadaşlar sorunu kendi başıma hallettim, bilen biliyodur fakat ben genede resimlerle böyle bi durumla karşılaşında ne yapmamaız gerektiğini anlatacağım.
bir-iki günlüğüne evden ve bilgisayarımdan ayrılmaz zorunda kalmıştım

Kardeşim temizlik yaparken odamda, ağ kablosuna takılmış, sonra da modemin ışıkları gitmiş sonra birşeyler yapmış ışıklar tekrar gelmiş, ben geldim açtım pc yi, hiç bir sorun görünmüyor fakat internete bağlandığımda please wait while you redirected gibi birşey çıkıyo:S sizce sebe nedir?
modemde ve ethernety kartında sorun görünmüyor.
Kaç gündür SDN'siz bi hayat yaşamaktayım

yar bana bi çare medet

yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

Edit:arkadaşlar hiç mi fikriniz yok ya, acil çözmem lazım da sorunu...
Edit2: Herkese yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum, arkadaşlar sorunu kendi başıma hallettim, bilen biliyodur fakat ben genede resimlerle böyle bi durumla karşılaşında ne yapmamaız gerektiğini anlatacağım.