Playstoreden Rome Total War Gold Edition Aldım Nasıl Yükliycem Acil Yardım !!

detacan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
başlıktada yazdığım gibi arkadaşlar internette biraz araştırdım steamdan etkinleştircekmişim galiba bende indirdim steamı açtım üylik oyun lisansı ekleye tıkladım cd key kısmına oyunu aldığımda bana gönderilen iki tane kod vardı biri Rome Total War Gold - Multiplayer Key diğeride Rome Total War - Gold Pack aktifleştirme kodu bunlardan ikisinide oraya girdim ikiside hata verdi yalnış kod fln dedi arkadaşlar bide eğer steamdan aktifleştircek isek neden indirme linki var onu anlamadım orda sabahtan beri anca indirdim hepsini kurmaya çalıştım bir dosyada oda hata verdi bi kısımdan sonra napabilirim bilgili arkadaşlar ?????????

detacan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kaç kişi bakmış biri cevap yazmamış bilgili olan kimse yokmudur ??

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Steam'den aktifleştirilemiyorsa, Steam'den aktifleştirmen için değildir. Playstore'daki hesabınızda satın aldığınız oyunları ve kodlarını görebiliyorsunuz. Orada nasıl ve ne şekilde aktifleştirileceği yazmıyor mu?
Bir de şunu söyleyim, oradaki her oyun Steam'den aktifleştirilemiyor malesef. Bazı oyunları Playstore hesabından indirip kurmak gerekiyor. İlle de Steam'den olsun istiyorsanız almadan önce araştırma yapmanız gerekiyor. (Rome Total War için bir fikrim yok nu konuda)

detacan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Steam'den aktifleştirilemiyorsa, Steam'den aktifleştirmen için değildir. Playstore'daki hesabınızda satın aldığınız oyunları ve kodlarını görebiliyorsunuz. Orada nasıl ve ne şekilde aktifleştirileceği yazmıyor mu?
Bir de şunu söyleyim, oradaki her oyun Steam'den aktifleştirilemiyor malesef. Bazı oyunları Playstore hesabından indirip kurmak gerekiyor. İlle de Steam'den olsun istiyorsanız almadan önce araştırma yapmanız gerekiyor. (Rome Total War için bir fikrim yok nu konuda)

kardeşim bende indirmiştim önceden dediğin gibi ama indirdiğimde oyunu kurarken bazı sorunlarda karşılaştım o yüzden araştırıp bakmıştımki steamlan kurulduğunu gördüm yinede ben bi ss atıyim oyunu kurmak çin toplam 6 part var 1i exe orda yazdığına göre indirdiğiniz partları birarada toplayıp exeyi çalıştırın diyor ben yaptım bu fotoda :

sonra exeyi çalıştırdım ve ilerledikçe böyle bir hata aldım ne olduğunu bilmiyorum

bu nedir ?

resimleri küçük olduğu için göremeyenler sağ tık yapıp resmi yeni pencerede aç diyebilirler

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
O EXE'nin ismini RomeTotalWar-GoldEdition_sr_efgis olarak düzeltip tekrar çalıştır.