Playstore'den Bilgisayara APK Dosyası İndirme

Bu konuyu okuyanlar

akademik_bakis

Öğrenci
Katılım
18 Kasım 2014
Mesajlar
6
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Doğrudan Android Marketten Uygulama indirmek istemenizin birçok nedeni olabilir. Bu nedenlerin önde gelenlerinde birisi, markette uygulama güncellemesi görülmesine rağmen, onu bir türlü cihazınıza yüklemeyi başaramamanızdır. Bu durumda uygulamanın APK dosyasını doğrudan marketten indirerek, cihazınıza yükleyebilmek mümkündür. Dolayısıyla bu yolla uygulamanın güncel versiyonuna da sahip olmuş olacaksınız. Aynı şekilde uygulamayı akıllı Android TV'nize yükleyip nasıl görüldüğünü test edebilirsiniz.
attachment.php


Aslında APK dosyalarını paylaşan pek çok site bulunmaktadır. Ancak bu sitelere güvenip güvenememe yanında, güncel versiyonlarına sahip olup olmadıklarını da bilmiyoruz. Aynı şekilde bu ücüncü taraf uygulama barındırıcılardan virüslü uygulama indirme riski de bunun cabası. Bütün bu riskler dikkate alındığında, uygulamayı doğrudan android marketten indirmek, son derece güvenli bir yol olmaktadır. Aşağıdaki adımları takip ederek, APK dosyasını doğrudan marketten indirebilmeniz mümkün.





  • Öncelikli olarak, Chrome tarayıcı kullanıyor iseniz, tarayıcınızdan APK Downloader indirin ve yükleyin.
  • Tarayıcınıza bu eklenti eklediyseniz, Google Play Store'de herhangi bir uygulamayı açın. Uygulama ekranında artık "Download APK" Seçeneğini de göreceksiniz.
  • Açılar ekranda, sitden ilave bilgi isteyecek. Ekranda e-posta adresinizi ve Device ID'nizi girin.
  • Cihazınızın "Device ID"sini öğrenmek için marketten Device ID app uygulamasını yükleyerek veya *#*#8255#*#* numaralarını girerek öğrenebilirsiniz.
  • Sonra mağazadan uygulama indirmek icin Gmail adresinizi ve şifrenizi gireceksiniz. Girdiğiniz bu bilgiler birkez giriliyor, uygulama sizin için bunları hafızasında saklıyor. Her defasında yeniden girmeniz gerekmiyor.
  • Bütün bilgileri girdikten sonra, Login/giriş'e tıklayın ve ekranı kapatın.
  • Şimdi artık marketten uygulama ekranıda çıkan "Download APK"ye tıkladığınızda uygulamanın APK'sini doğrudan bilgisayarınıza indirmiş olacaksınız.
Androidyurdu
 
Üst