Playstation tavsiyeye ihtiyacım var

LeAnDeK

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle merhaba,
Biliyorum benim soracak olduğum sorular önceden çokça sorulmuş ama yine de aklıma takılan ve sizden cevaplamanızı istediğim sorular.
Bütçem uygun olmadığı ve ilk defa konsol türü ile yakından ilgilendiğim için ps3 almayı düşünüyorum. Daha oynamadığım birsürü oyun var.
1-Sizce bu seçim ne kadar doğru?
2-Orjinal oyunu sonuna kadar destekliyorum fakat bu oyunların toplam fiyatı gözümü korkutmuyor değil. Yani 3 oyun en az 300 tl civarı ediyor bu da çok yüksek bir rakam. Bu yüzden ps3 ü kırık almak ne kadar mantıklı?
3-Eğer kırık alınırsa ps plus üyeliğinden yararlanılabilir mi?
4-Sıfır almak mı yoksa ikinci el uygun bir ps bulmak mı mantıklı olabilir?
5-Daha sonradan hdd ile hafızaya ek yapılabilir mi?

Sorularım şimdilik bu kadar ciddiyetiniz ve ilginiz için teşekkür ederim.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Merhaba

1-PS3 de oynanması gereken birçok kaliteli oyun var. En fazla 2 yıl daha destek verilecek ama next-gen yapımlar PS3 için çıkmayacak.
2-PS3 oyunlarını gittigidiyor, sanalpazar, sahibinden, N11 gibi yerlerden ucuza alabilirsiniz. PS Plus hesabı alarak da oyunları çok ucuza almak mümkün. Ayrıca her ay hediye oyunlar veriliyor. Kardeşlik takas vs gibi şeyler de var.
3-Kırılmış bir cihaz da PSN'ye girilemez.
4-Sorunsuz ve temiz olursa ikinci almak daha mantıklı.
5-Yapılabilir.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
PS3 oyunları sahibinden.com da 2. el satışı var çok uygun fiyata orjınal oyunlar elde edebilirsin. Ayrıca bazı kullanıcılar oyun ile oyun takas imkanı sunuyor.Bir göz atmanı öneririm.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Merhaba.
Bence PS3 almak PS4 almak ne kadar mantıklıysa o kadar mantıklı. Yani hem mantıklı hem mantıksız. Bir yandan oyunlar çıkacak mı pek belli değil bir yandan bariz bir fiyat farkı. Bence alacaksan Fat kasa al paran cebinde kalsın. İkinci el önermem git sıfır bir fat al bulabilirsen. Online oynamayacaksan kırdır derim. Zaten kırdırınca ps plus üyeliğinin anlamı kalmıyor. :D Oyunların fiyatları ps3 slim sahibi olarak beni de çok ürkütüyor. Ama dürüst olayım COD Ghost'u 220 liraya teknosadan almak yerine n11'de falan 100 liraya bulabilirsin. Ve zaten orjinal oyun alırsan bunlar kaliteli sağlam oyunlardır. Öyle çabuk sıkmaz insanı. Online'ını da oynarsın. Yine karar senin ama bana sorarsan git bir tane fat kasa al. Online oyunun çok meraklısı değilsen kırdır. İlerde de PS4 alırsın.

LeAnDeK

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ps4 ü bende düşünüyorum ama bu güzel ülkemizdeki uygulanan vergiler yüzünden şu anda olumsuz gözüküyor. Orjinal bir ürünü takaslayınca bir sıkıntı çıkmıyor mu? Mesela bu kod kullanılmış v.b. sorunlar gibi şeyler yaşanmasın.(Bilmediğimden soruyorum.)

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Ps4 ü bende düşünüyorum ama bu güzel ülkemizdeki uygulanan vergiler yüzünden şu anda olumsuz gözüküyor. Orjinal bir ürünü takaslayınca bir sıkıntı çıkmıyor mu? Mesela bu kod kullanılmış v.b. sorunlar gibi şeyler yaşanmasın.(Bilmediğimden soruyorum.)

Hiçbir sorun yaşamıyorsunuz, Takaslık kardeşlik vs şeyler var. ister takas edersiniz isterseniz de birlikte PS Plus üyeliği alırsınız, Çoğu kişi böyle ucuza getiriyor.

Ben genellikle buradan alıyorum.

http://www.psoyunu.com/

Eric Cartman

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Watch Dogs baya sağlam oyun gibi videolarını izledim . Birde Far Cry 3 öneririm . Benden anca oyun önerisi gelir :)

LeAnDeK

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dediğiniz durumlarda ps4 daha doğru bir tercih gibi duruyor. Fiyatından dolayı şu anlık beklemede kalmak daha mantıklı mı olur bilemedim. Eğer ps4 alırsam eski ps3 oyunlarınıda yani seri oyunları gow gibi sadece ps platformuna çıkmış oyunları oynayabilecek miyim? Teşekkürler yanıtlarınız için.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Dediğiniz durumlarda ps4 daha doğru bir tercih gibi duruyor. Fiyatından dolayı şu anlık beklemede kalmak daha mantıklı mı olur bilemedim. Eğer ps4 alırsam eski ps3 oyunlarınıda yani seri oyunları gow gibi sadece ps platformuna çıkmış oyunları oynayabilecek miyim? Teşekkürler yanıtlarınız için.

Yukarı da verdiğim konu da çok detaylı açıklamalar yaptığımı söylemişti ama bakmadınız herhalde. Fiyatın düşmesi için biraz daha bekleyebilirsiniz.

Şu an için PS3 oyunlarını PS4 de oynamak mümkün değil, Birçok PS3 oyunu remake edilip PS4 çıkıyor.

The last of us ve GTA 5 şu an remakeli bir şekil de PS4 port ediliyor. Birçok irili ufaklı PS3 oyunu PS4 için çıktı çıkıyor da.

http://forum.shiftdelete.net/oyun-du...st3363990.html

Yeni god of war oyunu E3 etkinliğinde tanıtılmadı ama, 2 ay sonra yapılacak gamescom etkinliğinde PS4 için God of War 4 büyük olasılıkla tanıtılacaktır. Ayrıca Sony ileride God of war serisini remake edip yani 1080p çözünürlük ve daha iyi grafiklerle collection şeklinde PS4 çıkarabilir.

Sony'nin ileride çıkaracağı bulut sistemi benzeri playstation now ile PS3 oyunlarını PS4 de oynamamız mümkün olacak.

PS4 için altın yıl 2015 olacak, Birçok kaliteli yapım, Next-gen kalitesinde oyunlar 2015 ertelendi, 2015 de oyuna doyacağız.

2015 de PS4 için çıkacak en büyük oyun Uncharted 4 olacak.

[video=youtube;y1Rx-Bbht5E]http://www.youtube.com/watch?v=y1Rx-Bbht5E[/video]

LeAnDeK

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Konulara cevap yazdıktan sonra bakmıştım kusuruma bakma. Detaylı bir şekilde açıklamışsın. İbre galiba ps4 e doğru dönmeye başladı. Bir fiyat incelemesi yapalım bakalım. :)

LeAnDeK

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hangi fiyat aralığına düşünce almamı tavsiye edersiniz? Şu anda çok pahalı durumda 1.300-1.500 tl verilmez bence.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47

sekobaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ps 4 için input lag değerleri iyi 50 inç tv önerinizi istiyorum arkadaşlar.