Playstation store ile ilgili bir şey soracam

Atakan GM 16GB

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şimdi Storedan BF 4 alacam. Normal BF4 e tam oyun diyor premium edition paket diyor ve Bf4+hardline na ise eklenti diyor şimdi bf4 pre yada ötekini alırsam BF4 oyununa direk sahipmi oluyorum yoksa onlar dlc olarakmı inecek yani ilk önce herhangibir tam sürüm
Screenshot_2016-05-04-22-22-37.png
BF4 ye sahipmi olmalıyım

eredin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bf4 ü alırsan dlc siz normal oyunu almış olursun bf4 prenium u alırsan bütün dlc ler olur eğer hardline ve bf4 ü beraber alırsan 2 oyuna sahip olursun ücretsiz dlc leri indirirsin kalan dlc leri parayla alırsın benim tavsiyem bf4 prenium alman ben ps3 de bf4 almıştım normali sonra ps4 de prenium aldım çok daha iyi oldu

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Yukarıdaki ürünler ps4 icin dikkat edin o ayrıma sonra yanlış ürün almayın.

Atakan GM 16GB

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kredi kartımı kabul etmeyince mecbur internetten Dvd ile sipariş ettim ama oyun pişmanlık. Sanki BF değilde Cod oynuyoz herkes devamlı koşuyor ve adama 2-3 kişi ateş ediyoz o sağa sola koşuyor vurulmadan ve birden durup hepimizi alıyor üstüne nedense her girdiğim serverda kaybeden takımdayım yanımdaki adamlar bottan farksız valla pişman ettirdi BF4. Bf p4f buna bin basar. Bf3 de baktım durum ondada farksız lanet gele BF sana GRFS daha keyifli lan.

Atakan GM 16GB

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oyun tek kelime rezalet adam 40 katlı binadan tabancayla sanki sniper kullanır gibi onun gibide değil hatta hiç ıskalamadan beni koşarken her attığını nokta atışla vuruyor ve ben hangi silahı kullanırsam kullanayım silah berbat bide okadar parça açıyoz. Zaten 32 lik servar bile yok hep 24 lük. Almayın valla.

eredin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyun tek kelime rezalet adam 40 katlı binadan tabancayla sanki sniper kullanır gibi onun gibide değil hatta hiç ıskalamadan beni koşarken her attığını nokta atışla vuruyor ve ben hangi silahı kullanırsam kullanayım silah berbat bide okadar parça açıyoz. Zaten 32 lik servar bile yok hep 24 lük. Almayın valla.
Ps3'de serverlar öylede ps4'de 64 kişilk serverlar ve zevkli oluyor bazen saçmalıklar oluyor ama o kadarda kötü bir oyun değil

Atakan GM 16GB

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ps3'de serverlar öylede ps4'de 64 kişilk serverlar ve zevkli oluyor bazen saçmalıklar oluyor ama o kadarda kötü bir oyun değil
Zevkli tabi oyun nede olsa BF. Ama çok hile yapan var oyunun tadı kaçıyor. Bide bugün gördüm Final Stand DLC si ücretsiz olmuş 1.8gb güzel olmuş. Kaç map veriyor bilmiyom ama oynadığım iyidi kapsülle fırlatıyon kendini. Ama servera düzenleme şart maplar 24 kişi için büyük.32 lik olsa pek sorun olmaz.