alpsadik
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,871
Youtuber Enis Kirazoğlunun attığı tweete göre Sony Playstation 5 Digital Edition 6000TL'ye satışa çıkacak. Fiyatlar hakkında siz ne düşünüyorsunuz?
Bedava olsa daha iyidi sanki.Uygun gibi,5000 civari olsa daha iyidi sanki.
Dünyalık yaşamıyoruz (!) ?Teknolojik oyuncaklara artık sadece karşıdan bakabiliyoruz.
Allah aşkına nerelik yaşıyorsak söyleyin ben oraya gideyimDünyalık yaşamıyoruz (!) ?
Bende daha bulamadım sadece birikim yapıyorum. Bulduğumda herkesi kurtarıcam ?Allah aşkına nerelik yaşıyorsak söyleyin ben oraya gideyim![]()
Üstüne para verseler daha iyi olurdu.Bedava olsa daha iyidi sanki.
Ah keşke.Bedava olsa daha iyidi sanki.
Tam olarak sorun da bu 3 ay hamal olarak çalışıp alırız diyelim sonrası ?Olay PS tarafında konsolu almak değil ki. 600-700 TL nasıl verecek millet oyuna. 10 tane oyun alsan zaten bir PS parası daha çıkıyor![]()
Tam olarak sorun da bu 3 ay hamal olarak çalışıp alırız diyelim sonrası ?
GV | İlave GV | KDV | ||||
EUR Fiyat | 20% | 20% | 18% | |||
Series S | 299 | 2.584,31 TL | 516,86 TL | 620,23 TL | 669,85 TL | 4.391,26 TL |
PS5 Digital | 399 | 3.448,63 TL | 689,73 TL | 827,67 TL | 893,88 TL | 5.859,91 TL |
Evet eskiye göre daha geliştirdiler ama Xbox hep önde gamepass tarafında . Ben alıyorum ve hep 5 oyun arasında sıkışıyordum çünkü yeni oyun almak çok zor oluyordu . Sanırım ilk kez xbox alacağımPs plus fena durmuyor.Xbox bu konuda daha iyi tabi.
size kaç türk lirasına gelmiş olacakMart'ta Erasmus+ projem var. Eğer virüsten dolayı bir aksaklık olmazsa İtalya'dan kendim alacağım.
Mart'ta Erasmus+ projem var. Eğer virüsten dolayı bir aksaklık olmazsa İtalya'dan kendim alacağım.
belli bir miktardan fazla olmazsa gerekmiyor diye biliyorum benGümrükten geçirmek için vergi veriliyor mu
399*8,64 = 3,446 TL ye maloluyor.size kaç türk lirasına gelmiş olacak
Eğer iki ve daha fazla getirirsem vergi oluyor. 1 tane olunca kişisel kullanım olduğu için kesilmiyor. İnşallah oraya da vergi gelmez.Gümrükten geçirmek için vergi veriliyor mu
PlayStation'u orta seviye bilgisayarı olan alır. PC'de işini görür, PS de oyununu oynar. Eğer iyi bir bilgisayarın varsa bilgisayarına takviye yap, eğer bilgisayarın ortaysa PS5 al.@alpsadik bakar mısın abi, steamde ve epicde bir sürü oyunum var. 6000tl + 5 oyun parası mı yoksa o paraya müq bir pc mi? Pc ile işim oluyor ara sıra. Ps alırsam mesela bilgisayara ssd ve ram almam lazım(şu an olana) hangisi mantıklı? Bence pc almak.
Pc daha mantıklı o zaman 8 senelik pc var giriş seviyesinin altında ama fiyatı güzel yani çok cep yakmıyormuşPlayStation'u orta seviye bilgisayarı olan alır. PC'de işini görür, PS de oyununu oynar. Eğer iyi bir bilgisayarın varsa bilgisayarına takviye yap, eğer bilgisayarın ortaysa PS5 al.