Playstation 4 Tv Yardım..

Moonlight17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle herkese iyi günler..
Ps4 almayı düşünüyorum fakat tv ile ilgili problemim var tv güzel değilse kasmalar yapabilir dedile Hz si yüksek olması gerek dediler dedilerde dediler anlıycağınız yardımcı olabilirseniz Bu tv nasıl acaba ?

Vestel SMART 43FB7500 109 EKRAN LED TV (43 inç)

Yada bana 1500 - 1600 tl arası skıntı yaşamayacağım bir tv önerebilirmisiniz en az 102 ekran olacak şekilde :)
Şimdiden teşekkürler.

Bahadir06ANK

Asistan
Reaksiyon puanı
76
Vestel tavsiye etmem. Bende forumda zamanında çok tv tavsiyesi istedim ama cevap veren olmadı gibi bir şey. Şimdi henüz ps4 de almadıysanız bekleyin. Neo çıksın bakalım fiyatı nasıl olcak. 4k tv de alabilirseniz güzel olur. Yok ben beklemek istemiyorum alıcam diyorsanız da hayırlı olsun diyelim :) ama tv konusunda vestel arçelik beko falan filan uzak dur. Oyun için MS değeri önemli bunun içinde en düşük değeri Sony veriyor bende sony kdl43w805c var biraz pahalı ama alabilirseniz tavsiye ederim. Yoksa da lg ya da samsung a yönelin. Kafanıza yatan bir modeli alabilirsiniz. Modeli beğenin internetten araştırma yapın çok şikayet varsa almayın. Kuzenim 5 milyara samsung tv aldı ölü piksel çıktı gelip panelini değiştirdiler. Çok şikayet olmayan tv bakın. Kanal geçişleri felan iyi olsun, 3D ye takılmayın bende var ama kullanmıyorum.