sucukluyumurta752
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Online oyunlar oynayacağım sizce uygun mudur? Kasma,donma veya aşırı ısınma yaşar mıyım? Pişman olur muyum?
Küçümsüyorlar bide ps4'ü?Tabii ki alınır. Unutmamak ta fayda var ki her ne kadar PS5 gerçeği olsa bile stok sorunu yaşanıldığı için kullanıcılar istekleri doğrultusunda bile cihazı alamıyorlar. Ek olarak PS4 kullanıcı sayısı PS5'in 5 katından bile yüksek olduğu için oyun geliştiricileri PS4 platformundan daha fazla kazanç sağlayacaktır.
Şahsi fikrim PS4'ü 1 sene sonra oyun geliştiriciler ve Sony bir sonraki planlarına dahil etmeyecek. Belirtme de fayda var ki GOW Ragnarok bile PS4 Fat kasa'da 30FPS oynuyorsun. Burada ki başarı garip bir şekilde AMD'ye ait. Tabii ki Santa Monica Stüdyonun hakkını yiyemem.Küçümsüyorlar bide ps4'ü?
Ps plus diye bir şey var hani ama.Oyun fiyatları da katladı.
Olabilir sonuçta oyunu tam almıyorsun öyle biliyorum.Ps plus diye bir şey var hani ama.
Evet ama pc alsa ki biz korsana destek vermiyoruz. Tüm oyunları orjinal alsa daha pahalıya geliyor.Olabilir sonuçta oyunu tam almıyorsun öyle biliyorum.
İşte tam olarak öyle olmuyor Steam oyunları keyler epic games birçok avantajı olacak. Çünkü kaç katı daha ucuza oyun almış olacak.Evet ama pc alsa ki biz korsana destek vermiyoruz. Tüm oyunları orjinal alsa daha pahalıya geliyor.
Ps4 fiyatı ile alınacak monitör dahil bir pc ps4'ün oyunlarını vb oynatamayacak bu da var. Siz de haklısınız ama.İşte tam olarak öyle olmuyor Steam oyunları keyler epic games birçok avantajı olacak. Çünkü kaç katı daha ucuza oyun almış olacak.
Pişman olmazsın ben slim kasa kullanıyorum PS4'ün tek dezavantajı oyunları gereksiz pahalı bir de bu sene Spider-Man 2 PS5'e gelecek ama PS4'e gelir mi belirsizOnline oyunlar oynayacağım sizce uygun mudur? Kasma,donma veya aşırı ısınma yaşar mıyım? Pişman olur muyum?
Gelmeme gibi bir durumu yok diye düşünüyorum. Playstation 4 2013 yılından beri her eve girmişken parası olan PS5 alamıyor. Bu durum sadece Türkiye değil, tüm dünya da öne çıkan bir durumken Playstation 4'ün pazarını es geçmek gibi bir hata yapmaz Sony.Pişman olmazsın ben slim kasa kullanıyorum PS4'ün tek dezavantajı oyunları gereksiz pahalı bir de bu sene Spider-Man 2 PS5'e gelecek ama PS4'e gelir mi belirsiz
Hocam Sony oyunu satmak icin PS5 özel cıkarır 2 sene sonra Steam'e gelir bazen PS4'ü boşuna aldığımı düsünüyorum cünkü 5 sene önce Spider-Man oyunu icin PS4 aldırdım buna kesinlikle değdi ama oyun 2022'de Steam'e düştü yani PS5 almanın bir anlamı kalmadı ki bu arada Spider-Man 2 Eylül veya Ekim ayında cıkacak oyunun hikayesini, arayüzünü, dövüş mekaniklerini çok merak ediyorum. Spidey fanı olarak beklediğim bir oyunGelmeme gibi bir durumu yok diye düşünüyorum. Playstation 4 2013 yılından beri her eve girmişken parası olan PS5 alamıyor. Bu durum sadece Türkiye değil, tüm dünya da öne çıkan bir durumken Playstation 4'ün pazarını es geçmek gibi bir hata yapmaz Sony.