Soru Playstation 4 kulaklık önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deleted member 6647944
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D

Deleted member 6647944

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba. Aktif olarak Playstation 4 kullanıyorum fakat kulaklık sıkıntısı yaşıyorum. Cihaz uzakta, televizyonun altında bende yakından oynamayı ya da film falan izlemeyi sevmiyorum. 3.5mm girişine normal bir kulaklık takıp öyle kullanıyorum. 3.5mm jack'tan USB ye dönüştürücü var mı ? Elimde Plantronics Gamecom 777 var. Eğer çevirici falan varsa onu takayım. Adam akıllı film izlerim oyun oynarım.

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Arkadaşlar merhaba. Aktif olarak Playstation 4 kullanıyorum fakat kulaklık sıkıntısı yaşıyorum. Cihaz uzakta, televizyonun altında bende yakından oynamayı ya da film falan izlemeyi sevmiyorum. 3.5mm girişine normal bir kulaklık takıp öyle kullanıyorum. 3.5mm jack'tan USB ye dönüştürücü var mı ? Elimde Plantronics Gamecom 777 var. Eğer çevirici falan varsa onu takayım. Adam akıllı film izlerim oyun oynarım.

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler
Bir bütçen,bir marka ve ya kulaküstü-içi seçeneğin var mı?

D

Deleted member 6647944

SDN Okuru

Emre öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Başlığı da yanlış belirttim galiba. Ben USB girişi olan Plantronics marka gaming kulaklığı kullanmak istiyorum. Sorduğum soru ise; 3.5 jack girişinde usb ye çevirme aparatı gibi bir şey var mı acaba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana bunun tersi lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen başlık sıkıntılı olmuş. Sizi yanlış yönlendirmiş. İş başında aklıma geldiği için böyle olmuş kusura bakmayın :)

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    207.8 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleyen moderatör:
Reaksiyon puanı
3,029
Emre öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Başlığı da yanlış belirttim galiba. Ben USB girişi olan Plantronics marka gaming kulaklığı kullanmak istiyorum. Sorduğum soru ise; 3.5 jack girişinde usb ye çevirme aparatı gibi bir şey var mı acaba ?
Usb to 3.5mm ya da Usb to AUX diye geçen bir dönüştürücüye ihtiyacın var. Sanırım bu iş görebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...