Playstation 4 İle Playstation 3 ün Çelişkili Test Sonuçları

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ben birşey farkettım vede aşırı derecede garibime gitti

PS3'ün teoride açıklanan toplam kayar-nokta performansı (floating point performance) 2.18 TFLOPS. Bu değer, PS3'ün işlemci ve grafik işlemcisinin toplam gücü iken Cell tek başına 204 GFLOPS'luk bir güce sahiptir.

http://www.f5haber.com/sicak-gundem/sony-playstation-4-tanitildi-haberi-3697413/

Bu sitede yazana göre ise
- AMD Radeon serisi Graphics CoreNext mimarisine sahip yeni nesil GPU ile güçlendirilen işlemcinin sunduğu işlemci, 1.84 TeraFLOP gücünde.

Playstation 3 ün performansı 2.18 iken Playstation 4 un 1.84 oldugu yazıyor kesinlikle bir yazım hatası veya yanlıs bılgılendırme vardır demı konuyla ılgılı bılgısı olan arkadaslar yazabılırmı gercekten merak ettım...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
PS3 ve Xbox 360'ta farklı olmak üzere 3.2 GHz'de çalışan işlemcilere yer veriliyor. PS3'teki üretim mimarisi, yeni sistemle beraber (PS4'te) tamamen değişiyor ve 8 çekirdekli yapıya geçiliyor. Fakat şu an için PS4'teki işlemcinin hızı belli değil.

Kardeş önüne gelen her kaynaktan bilgi okuyup hemen herşeye inanma. Daha konsolu görmedik bile. Sadece bi ön tanıtım yapıldı. Tabiki PS3' ten daha hızlı olacaktır işlemcisi.