PlayStation 4 almayı düşünenler ve yorumu olanlar buraya ;)

Sizce bu savaşı kim kazanacak ?

• Kullanılan toplam oy
    21

gagilo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şahsen ps4'ün ülkemize gelmesi için sabırsızlanıyorum... Fiyat konusunda biraz şüphelerim var türkiyedeki bu vergi sistemiyle 1500 tl den giriş yapacağı kanaatindeyim... sizlerinde görüşlerinizi almak istedim...

gagilo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Satış politikası gereği böyle olucak... örnekleri çok telefonlarda olduğu gibi yüksek bir fiyattan giriş yapıp daha sonra mecburen alınabilir seviyelere inicek...

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ikinci el oyun olayı süper oldu en sevindigim olay budur şimdilik ,bi gelsin hele bakalım. :)

gagilo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim için ps2 nin yeri her zaman farklıydı belkide bir çok kişi benim gibi düşünüyor olabilir.. ps4 ü ps2 ye benzetiyorum...böyle alim kurim tv min altına uzun uzun bakim sonrada yeni nesil grafiklerin tadına varim istiyorum :)

gagilo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aslında sadece futbol oyunları oynayanlar için eski konsollar avantajlı hem fiyatlarıda düşücek...

hayrettinnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bence ps 4 1500 le girmez sonuçta xbox 500 dolar ps4 400 dolar vergi gelsede bence en fazla 1300'le girer ps4.
Ama ben bi şekilde yurt dışından almaya çalışıcam yada amazondan falan sipariş edicem ama burdan almam kesinlikle imkansız

Ölü Pixel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yeterince düştü zaten gg de 419 tl di :) bakalım ben de 10 adet alacağım ilk etap da :)
bide hocam bu ürünler de oyun yükleme muhabbeti nasıl oluyor pc gibi play stationun içine mi kuruyorsun ?
öyle ise 8 veya 12 gb almamızın anlamı yok

gagilo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet oyunlar hdd ye yükleniyor hemde çok kolay direk oyunu hdd ye kaydet diyorsun.. tabiki ne kadar çok alan o kadar çok oyun ;)

gagilo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
oyunların boyutları kaç hocam 160 ideal o zaman :)
copy cd alıp kurabiliok mu :DD

oyunlar genelde 8gb...copy dvd ler hdd ye malesef kopyalanmıyor ama pratik yolu var :) takıyosun xbox hdd ni pc ye ( usb hdd tabiki ) indirdiğin oyunları atıyosun içine kıyır kıyır oynuyosun sonra :) tabiki konsola bazı fiziki işlemler yapılıyor bazılarındada yapılmıyor ;)

Ölü Pixel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
oyunlar genelde 8gb...copy dvd ler hdd ye malesef kopyalanmıyor ama pratik yolu var :) takıyosun xbox hdd ni pc ye ( usb hdd tabiki ) indirdiğin oyunları atıyosun içine kıyır kıyır oynuyosun sonra :) tabiki konsola bazı fiziki işlemler yapılıyor bazılarındada yapılmıyor ;)
hmm yani ögrenecegimiz çok şey var :))
düşünüyorum su ps4 TR ye gelsin satılmaya başlansın ps3de %30 indirimler başlar bizde temiz yollu alırız bir tane
peki ps salonundan ps alınır mı hocam oyunları yüklü felan :)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Duydugum kadariyla PS4, ps3 ve ps2 oyunlarini desteklemeyecekmis. Bu dogru mu?

gagilo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hmm yani ögrenecegimiz çok şey var :))
düşünüyorum su ps4 TR ye gelsin satılmaya başlansın ps3de %30 indirimler başlar bizde temiz yollu alırız bir tane
peki ps salonundan ps alınır mı hocam oyunları yüklü felan :)

Önermiyorum o cihazlar çok yorgun cihazlar gerçekten... gerek dış görünüş olsun gerekse donanımı.. tabi temizini bulursan o başka ama şimdi bi ev kullanıcı konsoluyla bi kafe konsolu bir olamaz kesinlikle.. bence 2.el düşünüyorsan bir ev kullanıcısından almanı tavsiye ederim...

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bide hocam bu ürünler de oyun yükleme muhabbeti nasıl oluyor pc gibi play stationun içine mi kuruyorsun ?
öyle ise 8 veya 12 gb almamızın anlamı yok

psn den oyun alacaksan kapasite önemli oyunlar oraya yükleniyor ya da bazı oyunlar hdd ye kurulum yapılabiliyor böylece okuyucu gözün ömrü artıyor ısınma düşüyor. Kapasiteye takılma zaten arttırılabiliyor 2.5" sata hdd ile çalışıyor :)

Ölü Pixel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=337773]gagilo[/MENTION] [MENTION=36192]freewill[/MENTION] ikinizede teşekkür ederim almaya niyetlendigim zaman sizinle irtibatta olucam :)

gagilo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@gagilo @freewill ikinizede teşekkür ederim almaya niyetlendigim zaman sizinle irtibatta olucam :)

Elimizden geldiğince yardımcı olurum tabiki seve seve :thumbup1:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ps3 oyunlarını oynatabilir diye düşünüyorum fakat ps2 bir efsaneydi fakat artık kendiside oyunlarıda tarih oldu arkadaşım...

thsndrn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İmkanınız varsa yurtdışından alın artık bölge koduda kalktığı için hiçbi sıkıntı yaşamazsınız.

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
ps4 çıkar çıkmaz alınmaz;
*Fiyatı çok pahalı olur
*Yeterli oyun arşivi olmaz
*Buglar olur.
*Online oyunlar için çoğunluk olmaz.

Çıktıktan 5-6 ay sonra, içerik zenginleşip fiyatlar bir nebze olsun düştükten sonra almak daha mantıklı geliyor bana.

gagilo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
*Fiyatı çok pahalı olur
*Buglar olur.

Çıktıktan 5-6 ay sonra, içerik zenginleşip fiyatlar bir nebze olsun düştükten sonra almak daha mantıklı geliyor bana.

En mantıklısı 2014 yaz ayında almak :thumbup1:

hayrettinnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
*Fiyatı çok pahalı olur
*Buglar olur.

Assassin's Creed 4: Black Flag FIFA Soccer 14 Octodad: Deadliest Catch Watch Dogs
Battlefield 4 Final Fantasy XIV Oddworld: New n' Tasty The Witcher 3: Wild Hunt
Blacklight: Retribution Final Fantasy XV The Order 1866 Wolfenstein: The New Order
Call of Duty: Ghosts Galak-Z Outlast
The Crew Infamous: Second Son Peggle 2
The Dark Sorceror Just Dance 2014 PlanetSide 2
Daylight Killzone: Shadow Fall Plants vs. Zombies: Garden Warfare
DC Universe Online Kingdom Hearts III Primal Carnage: Genesis
Deep Down Knack Ray's The Dead
Destiny LEGO: Marvel Super Heroes Secret Ponchos
Diablo III Madden 25 Skylanders Swap Force
The Division Mad Max Sniper Elite 3
Dont Starve Mercenary Kings Star Wars Battlefront 3
Dragon Age Inquisition Metal Gear Solid V: The Phantom Pain The Witness
DriveClub Mirror's Edge 2 Thief
Dying LightTransistor
EA Sports UFC NBA Live 14 Warframe
Elder Scrolls Online Need for Speed Rivals War Thunder

Bu oyunların hepsi ps4 le aynı anda çıkmıyıcak ama çoğu çıkıcak ve hepsini almıyıcaksın zaten bir sürü seçeneğin olucak oyunlar yeterlidir.
Ayrıca yeni çıkan oyunlarda bug olması normaldir :) fixlenir.
Online oyunlar için çoğunluk olmaz derken oyuncu sayısını kastediyorsan emin ol oyuncu sayısında sıkıntı yaşamazsın dünya çapından insanları satın alıyor milyonlarca insan sıkıntı çıkmaz

gagilo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yanında Wacht dogs yada killzone da oldumu tadından yenmez :)

crazygamercagan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
en iyisi biraz beklemek bence nedeni bazen indirim yapıyorlar kutunun içine oyun ve aksesuarlar koyuyorlar(mikrofon,kulaklık,sensör gibi)bu ilerde sabır önemli biraz bekle en iyisini ucuza al:)