YigitWalker
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
PlayStation 4 alinirmi? Vatanda şuan stok yok ama gelir diye düşünüyorum.
Prolar 8000TL civarında slimler vatanda 4500 TL. Bunun yerine 2. El laptop alınır mı? Bütçem 8000 TL bu arada.Playstation slim alma. Alacaksan biraz daha ekle Pro 1tb al. Slimler de zaten 500gb hafıza var ve ilerleyen zamanlarda oyun yüklemek için oyun siler duruma gelebilirsin.
2. el prolar var uyguna.Prolar 8000TL civarında slimler vatanda 4500 TL. Bunun yerine 2. El laptop alınır mı? Bütçem 8000 TL bu arada.
2. el prolar var uyguna.
İkinci el olarak GTX 1050 i5 7300lu bilgisayarlar var. Valorant gibi oyunlar içinde bi tık PC istiyorum birde oyunlar çok pahalı konsoldaDostum durum alacağın cihazla ne yapacağına bağlı.
Dersen ki ben joysticklere alışıl bir oyun bağımlısıyım. Aldığım cihazdan yüksek performans ve sadece oyun isterim. O zaman ps4 alabilirsin.
Ama oyun dışında ne bileyim öğrencisindir işine yarar, çalışıyorsundur işine yarar, iş tamamlamaya çalışırsın işine yarar.
Yani bilgisayarın çok fazla artısı var ama günümüz koşullarında 8K'lık bir bilgisayar ile hangi oyunları uzun süre oynaya bilirsin onu bilemem. Ama Pro üzmez. He şöyle üzer belki yeni çıkan bazı oyunlar sadece PS5 için gelecek. O konuda hayal kırıklığı yaşabilirsin.
İşin özü senin ne istediğin önemli
İkinci el olarak GTX 1050 i5 7300lu bilgisayarlar var. Valorant gibi oyunlar içinde bi tık PC istiyorum birde oyunlar çok pahalı konsolda