Soru PlayStation 4 alınır mı?

YigitWalker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
PlayStation 4 alinirmi? Vatanda şuan stok yok ama gelir diye düşünüyorum.

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Prosu alınır.

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
Playstation slim alma. Alacaksan biraz daha ekle Pro 1tb al. Slimler de zaten 500gb hafıza var ve ilerleyen zamanlarda oyun yüklemek için oyun siler duruma gelebilirsin.

YigitWalker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Playstation slim alma. Alacaksan biraz daha ekle Pro 1tb al. Slimler de zaten 500gb hafıza var ve ilerleyen zamanlarda oyun yüklemek için oyun siler duruma gelebilirsin.
Prolar 8000TL civarında slimler vatanda 4500 TL. Bunun yerine 2. El laptop alınır mı? Bütçem 8000 TL bu arada.

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
Dostum durum alacağın cihazla ne yapacağına bağlı.
Dersen ki ben joysticklere alışıl bir oyun bağımlısıyım. Aldığım cihazdan yüksek performans ve sadece oyun isterim. O zaman ps4 alabilirsin.

Ama oyun dışında ne bileyim öğrencisindir işine yarar, çalışıyorsundur işine yarar, iş tamamlamaya çalışırsın işine yarar.
Yani bilgisayarın çok fazla artısı var ama günümüz koşullarında 8K'lık bir bilgisayar ile hangi oyunları uzun süre oynaya bilirsin onu bilemem. Ama Pro üzmez. He şöyle üzer belki yeni çıkan bazı oyunlar sadece PS5 için gelecek. O konuda hayal kırıklığı yaşabilirsin.

İşin özü senin ne istediğin önemli

YigitWalker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dostum durum alacağın cihazla ne yapacağına bağlı.
Dersen ki ben joysticklere alışıl bir oyun bağımlısıyım. Aldığım cihazdan yüksek performans ve sadece oyun isterim. O zaman ps4 alabilirsin.

Ama oyun dışında ne bileyim öğrencisindir işine yarar, çalışıyorsundur işine yarar, iş tamamlamaya çalışırsın işine yarar.
Yani bilgisayarın çok fazla artısı var ama günümüz koşullarında 8K'lık bir bilgisayar ile hangi oyunları uzun süre oynaya bilirsin onu bilemem. Ama Pro üzmez. He şöyle üzer belki yeni çıkan bazı oyunlar sadece PS5 için gelecek. O konuda hayal kırıklığı yaşabilirsin.

İşin özü senin ne istediğin önemli
İkinci el olarak GTX 1050 i5 7300lu bilgisayarlar var. Valorant gibi oyunlar içinde bi tık PC istiyorum birde oyunlar çok pahalı konsolda

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
İkinci el olarak GTX 1050 i5 7300lu bilgisayarlar var. Valorant gibi oyunlar içinde bi tık PC istiyorum birde oyunlar çok pahalı konsolda

Oyunlar mağazada çok pahalı. Gidip dvd alabilirsin. GTA mağazada 300 tl iken 70 tl ye gidip 2. el dvd sini almıştım hala da oynuyorum. Ama dediğim gibi ne oynamak istediğin, ne yapmak istediğin sana kalmış