Playstation 3'e Yeni Bir Ses - DTS-HD

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Playstation 3 için yeni bir sabit yazılım (firmware) güncellemesi yakında gelior. Bu güncelleme ne zaman gelecek, hangi ses biçimine destek sağlayacak?

Sony, Playstation 3 kullanıcılarına yeni imkânlar sunmaya devam ediyor. En yeni yazılım güncellemesiyle birlikte Playstation 3 kullanıcıları Blu-ray film keyiflerini farklı ses biçimleriyle de sürdürebilecekler. Şimdiye kadar Dolby TrueHD teknolojisini destekleyen Playstation 3, bir başka HD ses teknolojisi olan DTS-HD desteğine de kavuşuyor. 2.30 yazılım güncellemesiyle gelecek olan bu ek özellik için 15 Nisan'ı beklemeniz gerekiyor.

Yazan: Berkin Bozdoğan
SDN - http://shiftdelete.net

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Biri bana PS3 ve BD filmler, vs hediye etsin; o zaman seve seve izlerim. :P

GurenGursel

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ben izledim :) 720p'de kullanabiliyordum ama yine de oldukça başarılıydı. 1080p'yi ise internetten indirip bilgisayarda denediğimde gerçek farkı anlıyorum. Gerçekten yeni bir boyuta geçiyorsunuz! Denemelisiniz... Bu kadar fark yaratacağını tahmin etmezdim. Özellikle Die Hard 4 gibi aksiyon filmleri izlerken farklı bir boyuta geçiyorsunuz...

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
PS3'müz olmadıki abi... :S

:DSüper adamsın valla hem komik hem doğru konuşuyorsun.Berkin abi bizi sevindirmek istiyorsan ps3 e destek falan ps3 al bize konularını takip edelim ekran kartı al al sana mesaj:DKonularındaki şeyi anlamamızı istiyorsan yani mesela bu konu yeni yazılımı denemek için bizim ps3 al bize:D(Kızma abi şaka)Neye destek sağlayacak ki bu yeni yazılım.