Playstation 3 versiyon yükseltme istiyor

vurdurucu0611

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar Ps3 Kullanicisiyim.Pes 2016 nın demosunu pcden indirdim usb ye attim ps3 e yükledim kurulumun yaptim oyun gorunuyor.Oyuna tikliyorum ' veriyosunnuz 4.20 ya da 4.30' diyor . 'bu oyunu oynayabilmeniz icin versiyonunuzu 4.70 e yükseltmeniz gerekmektedir gibisinden bisi diyor . şimdi güncellemek istermsinz diyor evet diyorum internet ve depolama üzerinden diyor. ama benim bildigim kadariyla guncellersem versiyonunu kirikligi gider . multimanim var icinde oyunlarim var ama pes 2016 calistirmak icin yukseltmem gerekiyor galiba . yukseltirsem kirikligi gider mi ya da nasil yukseltebilirm . niye oyun 4.70 istiyor . benimki neden 4.70 degil bilgi verirseniz cok sevinirim iyi günlerr .

BZC81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kırık versinyonların yükseltilmesi için kırık versiyonu güncellemek gerekiyor ki buda PS'de yapılan birşey değil. İnternetten versiyonlara bakmanızı öneririm. Yapabileceğinize inanmıyorsanız şiddetle işi bilen birine yaptırmanızı tavsiye ederim.

niksarli1979

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhabalar Ps3 Kullanicisiyim.Pes 2016 nın demosunu pcden indirdim usb ye attim ps3 e yükledim kurulumun yaptim oyun gorunuyor.Oyuna tikliyorum ' veriyosunnuz 4.20 ya da 4.30' diyor . 'bu oyunu oynayabilmeniz icin versiyonunuzu 4.70 e yükseltmeniz gerekmektedir gibisinden bisi diyor . şimdi güncellemek istermsinz diyor evet diyorum internet ve depolama üzerinden diyor. ama benim bildigim kadariyla guncellersem versiyonunu kirikligi gider . multimanim var icinde oyunlarim var ama pes 2016 calistirmak icin yukseltmem gerekiyor galiba . yukseltirsem kirikligi gider mi ya da nasil yukseltebilirm . niye oyun 4.70 istiyor . benimki neden 4.70 degil bilgi verirseniz cok sevinirim iyi günlerr .
Kusura bakma cevap biraz geç oldu ama.
Sakın cihazını güncelleme yoksa artık kopya oyun oynayamazsın.Yapman gereken oyunun hangi versiyonu kullanıyorsan o versiyona ait Fix dosyasını netten bulup indirmek olacak.

oguzhan ozen

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Yeni sürümünü indirmeyi dene ama kırılan makinaların çoğunda sorunlar sıkça çıkıyor.