Playstation 3 Almalımıyım?

Ekto02

Profesör
Reaksiyon puanı
1,330
Merhaba Öncelikle Bu Devirde PS3 Alınmayacağını Biliyorum Fakat Sorun Şu Ki Ben Oyun İşlerine Yeni Atılacağım Gta 5 Olsun The Last Of Us Olsun Nerdeyse Hiçbir Yapımı Bilgisayarımın Vasat Olması Yüzünden Senelerce Oynayamadım Sizce Playstation 3 Şuanda Benim İçin Bir Tercihmi? Tekrardan Belirteyim Hiç Oyun Oynamadım Yani PS3 İçin Çıkan Yapımların %95 Kadarını Oynamayı Geçtim Görmedim Bile Fikirlerinizi Paylaşır Tavsiye Verirseniz Sevinirim İyi Forumlar Dilerim

Ekto02

Profesör
Reaksiyon puanı
1,330
eğer bütçen yetiyorsa al bir süre ucuzlamaz diğer ekipmanlar
Az Zorlayıp 1600-1700 Civarından PS4 Alabilirim O İmkanım Var Fakat Simdi Dusundugumde Nerdeyse Hicbir Oyunu Oynamadigimdan Ps3 Üzerindeki Kaliteli Yapımları Bile Oynasam Rahat 1 Yıl Bitiremem Diye Dusunuyorum O Yuzden Aklima Dustu Bu Soru [emoji848]

Scarmigli1 ded

Asistan
Reaksiyon puanı
463
Az Zorlayıp 1600-1700 Civarından PS4 Alabilirim O İmkanım Var Fakat Simdi Dusundugumde Nerdeyse Hicbir Oyunu Oynamadigimdan Ps3 Üzerindeki Kaliteli Yapımları Bile Oynasam Rahat 1 Yıl Bitiremem Diye Dusunuyorum O Yuzden Aklima Dustu Bu Soru [emoji848]
ona sen karar ver

Kesteko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
175
Lütfen her kelimenin ilk harfini büyük yazmayın, lütfen! Ciddi anlamda yazım yanlışı yapmış oluyorsunuz ve görüntü kirliliği oluşturuyor.

Ekto02

Profesör
Reaksiyon puanı
1,330
Lütfen her kelimenin ilk harfini büyük yazmayın, lütfen! Ciddi anlamda yazım yanlışı yapmış oluyorsunuz ve görüntü kirliliği oluşturuyor.
Elimden geldiğince Dikkat Etmeye Calisiyorum Gerçekten Ama Aliskanlik olmus vaziyette yazım uyarisindan baska oneriniz varsa rica edebilirmiyim?

Clownn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Ps3 yerine eğer bütçen varsa xbox series s almanı öneririm hem gamepass sistemi hemde geriye uyumluluk sayesinde çok daha fazla yararlanmış olursun.

yigitcevatkabatash

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
ps3 kullanan biri olarak söylüyorum diğer pslerdeki oyun çeşitliliği ps3 de yok.
bence ps4 al. ps4 oyunları zaten ps3'e göre daha ucuz.

Ekto02

Profesör
Reaksiyon puanı
1,330
Ps3 yerine eğer bütçen varsa xbox series s almanı öneririm hem gamepass sistemi hemde geriye uyumluluk sayesinde çok daha fazla yararlanmış olursun.
Hocam Xbox Series S 5000 TL Civarında Bir Cihaz o Cihazı Alacağıma Bir Yedek Telefon Birde Akıllı Saat Ve Kablosuz Kulaklık Alırım Yanlış Anlamada Oyun Tutkunu Değilim Günde 1 Saat Oyun Oynayan Biri Napıcak O Makineyi [emoji28]