Playstation 3 aldım

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Arkadaşlar merhaba

Netten 2. El bi ps3 aldım. Ama hiç bir şey bilmiyorum. Pes 13 demoyu indirdim onu oynuyorum. Bi de aldığım adam 4 oyun yollamıştı.

Mesela, pesın pc için çıkacak yamalarını ps3 de uygulayabilir miyim?

Bi chat sistemi var, o nedir?

Sdn üyeleri oyunları nereden alıyor?

Verebileceğiniz ipuçları var mıdır?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
ben cihazı kırdım oyun pek sorun olmuyor. Şayet online oynayacaksan sorun çıkarıyor neyse oyunları açık arttırma sitelerinden ya da shopto gibi sitelerden ucuza temin edebilirsin. chat sistemi için aparat alman lazım kulaklık mikrofon gibi. pc için çıkan yama ya da paketler genelde konsol içinde çıkıyor zaten tabi dlc lere ekstra ödeme yapman gerekebilir.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
ben cihazı kırdım oyun pek sorun olmuyor. Şayet online oynayacaksan sorun çıkarıyor neyse oyunları açık arttırma sitelerinden ya da shopto gibi sitelerden ucuza temin edebilirsin. chat sistemi için aparat alman lazım kulaklık mikrofon gibi. pc için çıkan yama ya da paketler genelde konsol içinde çıkıyor zaten tabi dlc lere ekstra ödeme yapman gerekebilir.

Ben türkçe yamalardan bahsediyordum. Onları kullanamayız sanırım?

Merty24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
pc oyunları için yapılan modlar yamalar ps3te çalışmaz
psn hesabı alarak diğer ps3 sahipleriyle sesli veya yazılı chat yapılabilinir
oyunları teknoloji marketlerinden(vatan media markt vs) alabilirsiniz

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
malesef ama kırsaydın olurdu misal pes serileri bende Türkçe spiker mevcut misal :)

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
PS3 ü kırmanı tavsiye etmem. Kırdığın zaman PSN den mahrum kalıyorsun ki PSN kullanamamış birisi PS3 kullanmamıştır. Tam sürüm oyunlar dışında tamamen ücretsiz. Ayrıca kırılmış PS3 ler için pek oyun çıkmıyor. Oyunları pahalı dersen takas yoluyla oyun satan yerler var. Alırsın bi tane orijinal oyun gidersin en fazla10-15 liraya değiştirirsin. PSN çok iyi bir servis.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Zaten çoğu oyunda türkçe seçeneği var ps3de kırdırmanı önermem. Ben kullanıyorum kırdırmadım .Verim anlamında aynı zamanda garanti anlamında kötü oluyor. PSNden mahrum kalmak çok kötü birşey ayrıca. Online oynama zevkini yaşayamayacaksınız. Bunu yapacaksanız ha ps2 ha 3 . Onlineden mahrum kalmanızı tavsiye etmem çok ama çok eğleniyor insan .

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
yalnız dual boot sayesinde online oyun oynayabiliyorsunuz haberiniz olsun :)

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar merhaba

Netten 2. El bi ps3 aldım. Ama hiç bir şey bilmiyorum. Pes 13 demoyu indirdim onu oynuyorum. Bi de aldığım adam 4 oyun yollamıştı.

Mesela, pesın pc için çıkacak yamalarını ps3 de uygulayabilir miyim?
Evet.
Bi chat sistemi var, o nedir?
Şöyle bir sistem var. Siz oyun içerisinde karşılarştığınız kişileri yada kullanıcı ismini bildiğiniz kişilere davet yolluyorsunuz. Karşı tarafın kabul etmesi şeklinde beraber sdn nin de kullandığı gibi mesaj sistemi ile iletişim kurabilirsiniz. Yada msn tarzı ayrı bir pencere de anlık yazışma ile iletişim kurabilirsiniz. yada headsetiniz varsa sesli olarak iletişim kurabilirsiniz.
Sdn üyeleri oyunları nereden alıyor?
ben kadıköyden alıyorum. Detaylı bilgi için mesaj atabilirsin abicim.
Verebileceğiniz ipuçları var mıdır?
Pek bir ipucu yok ama aç oyna kapat :)

Ben türkçe yamalardan bahsediyordum. Onları kullanamayız sanırım?
Kullanabilirsin tabii ama artık oyunlarda Türkçe dil seçeneğini görür olduk. Giderek artıyorlar.

PS3 ü kırmanı tavsiye etmem. Kırdığın zaman PSN den mahrum kalıyorsun ki PSN kullanamamış birisi PS3 kullanmamıştır. Tam sürüm oyunlar dışında tamamen ücretsiz. Ayrıca kırılmış PS3 ler için pek oyun çıkmıyor. Oyunları pahalı dersen takas yoluyla oyun satan yerler var. Alırsın bi tane orijinal oyun gidersin en fazla10-15 liraya değiştirirsin. PSN çok iyi bir servis.
Zaten artık multimana karşı yeni bir sistem getirdiler. Yeni çıkan oyunları makinenize taktığınız andan itibaren makine sürümünü güncelleştiriyor. Böylece multiman devre dışı kalmış oluyor.

Merak ettiğiniz konularda yardımcı olmaya çalışırım.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
[MENTION=279288]Piyonist[/MENTION], oyun almak hakkında mesajını bekliyorum..

Benim pes 13'de yaptığım hiç bir ayarı kapatıp açtıktan sonra hatırlamıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ben?

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
@Piyonist, oyun almak hakkında mesajını bekliyorum..

Benim pes 13'de yaptığım hiç bir ayarı kapatıp açtıktan sonra hatırlamıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ben?
dediğim gibi ben kadıköyden alıyorum. Oyun mağazalarından alabilirsin yada hiç uğraşmam diyorsan psn den kredi kartı vasıtası ile de alınabiliyor. Kastettiğin şey ayarların her seferinde sıfırlanması ise demo olduğu içindir.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
dediğim gibi ben kadıköyden alıyorum. Oyun mağazalarından alabilirsin yada hiç uğraşmam diyorsan psn den kredi kartı vasıtası ile de alınabiliyor. Kastettiğin şey ayarların her seferinde sıfırlanması ise demo olduğu içindir.

Ya ben ucuz bir yer arıyorum. Böyle oyunlar çok tuzlu. 3 oyun alsam, Playstation'un parası çıkıyor. :D

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ya ben ucuz bir yer arıyorum. Böyle oyunlar çok tuzlu. 3 oyun alsam, Playstation'un parası çıkıyor. :D
O zaman kadıköyden alıcaksın abicim. Orası uygun oluyor. Oyunlarda sorunda çıkmıyor. Yurtdışından getiriyorlar galiba. Mesela battlefield 3 ün fiyatına bak. Ben 90 tl ye aldım.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
O zaman kadıköyden alıcaksın abicim. Orası uygun oluyor. Oyunlarda sorunda çıkmıyor. Yurtdışından getiriyorlar galiba. Mesela battlefield 3 ün fiyatına bak. Ben 90 tl ye aldım.

Ben istanbulda değilim ki.