Yıldırım E.
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,681
Az önce evde plastik malzeme yaktım kokusu burnuma geldi çok rahatsız ediciydi 2 kere girdi zehirlenmeye neden olabiliyormuş bir sıkıntı olur mu?
Bir tane banka kartım vardı iptal olmuştu onu yaktım.O zehirlimiymiş. Ben arada köyde plastik yakıyordum (Gereksizleri.) . Kokusuda bol bol geliyor (Rahatsız etse bile.) Birşey olmaz.
Sıkıntı olmaz. Harıl harıl çekmemişsin sonuçta.Bir tane banka kartım vardı iptal olmuştu onu yaktım.
Burnumu baya rahatsız etti direk dışarı çıktım zaten.Çok gelmediyse sorun yok bende havya ile uğraşırken plastik kabloyu eritmiştim
Hakkı Reis gelmişGeçmiş olsun.
O zehirlimiymiş. Ben arada köyde plastik yakıyordum (Gereksizleri.) . Kokusuda bol bol geliyor (Rahatsız etse bile.) Birşey olmaz. (Çok çekmediysen tabii.)
Olmaz merak etmeyin.Az önce evde plastik malzeme yaktım kokusu burnuma geldi çok rahatsız ediciydi 2 kere girdi zehirlenmeye neden olabiliyormuş bir sıkıntı olur mu?
Tamam sağolun.Olmaz merak etmeyin.
?kokain mi o ne çekiyon ya sen ???
Mesaj otomatik birleştirildi:
kokain mi o ne çekiyon ya sen ???
Hakkı abi sen foruma girer miydin yaGeçmiş olsun.
Bu aralar, YouTube işi yoğun heralde birde ShiftDelete.net'de çalışınca vakit kalmıyordur.Hakkı abi sen foruma girer miydin ya
Tamam sağolun hesaba 24 saatten fazla süre girmezsem ben yokumdur ?aşırı çekmediysen sıkıntı yok
Öyle değil ya ?Plastik yanınca kokusunu alıyorumda. Gidip dibine girmiyorum. Çok fazla plastik yaktığımız için uzaklarada yayılıyor. Biz genede uzaklaşıyoruz. Ama genede ufak ufak geliyor koku.
Eğer fazla solumadıysan sorun olmaz diye düşünüyorumAz önce evde plastik malzeme yaktım kokusu burnuma geldi çok rahatsız ediciydi 2 kere girdi zehirlenmeye neden olabiliyormuş bir sıkıntı olur mu?
Hayır yazacağız sen balyci oldun seni bu durumdan kurtarmamız gerek (!)Tamam rahatladım yazmayın artık.
Normalde teknoloji ile ilgili yorum isteyince sonraki güne kadar beklerim bugün beni bu saçma konuda rahat bırakmıyorsunuz.Hayır yazacağız sen balyci oldun seni bu durumdan kurtarmamız gerek (!)
Yoğ hocam ben bakmıyorum öyle konulara zaten 1 mesaj yazdımNormalde teknoloji ile ilgili yorum isteyince sonraki güne kadar beklerim bugün beni bu saçma konuda rahat bırakmıyorsunuz.![]()
Siz bu forumda daha önce açılan konuları görmemişsiniz belliBakmayacağım bir daha zaten. Forumu düşürdü adam bu konu ile. Bir tane daha kaldıramaz bu forum.
Lütfen, bir konuda beğenmediğiniz birşey varsa konuyu raporlayın eğer reddedilirse demek ki haksızsınızdır şuan moderatörler bu konuyu kapatmadığına göre bir anlamı var ve konuda bu hastalığı nasıl iyileştirebilirim diye sormadım bir zararı olurmu doktora gitmelimiyim diye sordum. Kendi söylediklerinizi ben size söylesem üzülmez miydiniz? İnşallah daha dikkatli olursunuz insanlara olan yaklaşımlarda.Bakmayacağım bir daha zaten. Forumu düşürdü adam bu konu ile. Bir tane daha kaldıramaz bu forum.