PKK eşittir DTP

bir insan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PKK ile DTP arasında bir fark yok

DTP’yi - “Demokratik Toplum Partisini” - yani aslında PKK’yı “barışçı çözüm” diye TBMM’ne soktular- şimdi bunların yaptıkları ve daha da yapacaklarını, kedi pisliğini örter gibi örtmeye, mazur göstermeye çalışıyorlar.

Ahmet (neresi ve nasıl) Türk’ün, PKK’ya açıkça sahip çıkmasını, milletvekili seçilince, mecburen cezaevinden çıkarılıp Meclise getirilen PKK hükümlüsü Sabahat Tuncel’in; “şimdi TBMM ’de sekiz Leyla Zana var” demesini ve Osman Baydemir’in meydan okumalarını, görmezden, işitmezden, geldiler… Ankara’da küçük bir kıyamete sebep olabilecekken, sadece Ankara’yı değil Türkiye’yi önce Allah, sonra da Ankara Polisi ve Polis köpeği kurtardı! Ankara Emniyeti ve diğer güvenlik örgütleri iz sürerek canileri herhalde yakalayacak. O zaman “gelin de bunları asmayın!” Ama Kopenhag kriterleri mani. Birkaç yıl yatarlar sonra da af çıkar! Demek istediğim şu ki, artık ne bu gibi katliamların faillerine, ne de başka suçlara karşı “caydırıcılık” yok. Lıboşlara göre suçluların hakları var, ama kurbanların, mağdurların hakları yok! 1995’de Amerika’da Oklahoma’daki devlet binasına konulan bombanın patlaması üzerine yüzlerce insan ölmüş ve bu toplu cinayetin faili Timothy McVeigh, elektrikli sandalyede cayır cayır, yakılmıştı! Hükmü veren yargıçın gerekçesi; “Amme vicdanını tatmin etmek gerekiyordu” idi…

Canavar, canavarlar kim?

Böylesine canavarca bir girişim kimin? Akla hemen gelen, PKK ve de El-Kaide- veya ikisi ortaklaşa bir operasyonu olduğu geliyor. Bu girişimin şu sırada Cumhurbaşkanı Gül’ün Güneydoğu turnesine rastlamasına da “mim” koyun. Patlayıcıların PKK işi olmadığını kanıtlamak için Mehmet Ali Birand ve diğerleri, bin bir dereden su getiriyorlar. Bu girişimin “derin devlet” provokasyonu olduğunu Mehmet Altan, ima ediyor. Birand, dikkatleri “Vatanseverlere” çekmek istiyor; lafı dolandırarak böylesine dev bir patlama ne Öcalan’ın, ne PKK’nın, ne de DTP’nin işine gelir… Tam aksine, böyle bir olay öylesine tepki yaratırdı ki, Öcalan’ın İmralı’daki durumu zorlaşır ve bugüne kadar verdiği mesajlarla çelişirdi. Öcalan hem Devlet hem de Kürt halkının gözünde tekrar - kurtulmaya çalıştığı- terörist başı olarak görünürdü… DTP son derece güç bir duruma düşer ve büyük baskı altına girerdi. Kürt sorununu siyasallaştırma çabaları suya düşerdi… PKK uluslararası camiada, çok daha kolaylıkla “terörist” damgasını yerdi ve Türkiye’nin istediği gibi, üstündeki baskılar artardı… Birand, “bir ihtimal daha var” diyor: “Girişim, ya PKK’nın içindeki veya etrafındaki küçük bir grup tarafından yapılmış, bu şekilde hem Türkiye’yi sarsmak hem de gerçek gücün PKK olmadığını göstermeyi amaçlamıştır.” Sanki böyle olsa işin bu inceliği neticede değiştirir ki!.. Ha PKK, ha taşeronları!

“Vatanseverler”

Ama Birand’ın, dilinin altındaki asıl kuvvetli olasılık, girişimin “VATANSEVER GRUPLAR” tarafından yapılmış olması! Eğer bu gruplar hakikaten varsa ve gerçek vatanseverlerse, yolları yasa dışı olsa da, kışkırtma yapmak isteseler de bu kadar şeni bir toplu katliamı Ankara’nın göbeğinde yapmak ve binlerce vatandaşlarını topluca katletmek istemez-ler her halde! Akıla, mantığa, hatta “komitacı” mantığına bile sığmaz. Birand’a göre bu gruplar, “PKK’ya karşı mücadeleyi savaşa dönüştürmek, DTP yı Meclis’ten attırmak, TSK’yı Irak’a girmeye tahrik etmek; AKP’yi Kürtçü ve dinci teröre yeterince sert davranmadığı için güç durumda bırakmak” istiyor…

Birand ve tayfası, PKK’daşlarını korumak isterler. Biz de “Barışçı Çözüm”le ülkemizin bölünmemesi için mücadele edilmesini isteriz. PKK veya DTP böyle bir toplu kıyım hareketini yaparlar veya ortak olurlar mı? Olurlar. Çünkü son hamlelerinden de, anlaşılıyor ki, genel stratejilerine göre şimdi taktikleri - asıl istedikleri, Türk milletini, ordusunu kışkırtmak, mazlum ve mağdur duruma gelmek. Kısacası “kıyametten”, “Büyük Kürdistan’ı” çıkarmak! Önümüzdeki günlerde, Türkiye’nin kaderini, Kürt sorunu -oyunları ve “Sivil Anayasa” girişimleri tayın edecek.

Anayasa “girişimi” bir uyarı, anlayanlara!

kaynak

masterdevil

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bu baslik sabitlense keske en az bir hafta surekli mesaj yazsak :)
super bir yazi bana destek olucaginizdan eminim.

mustapha_84

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Tabiki pkk iğrenç aşağılık bir terör örgütüdür.Fakat bu iğrenç ve aşağılık terör örgütünün varlığından,adından,etinden,sütünden yararlanan,yediği her haltı nasılsa pkk'nın üstüne atarım rahatlığıyla yiyen en az pkk kadar aşağılık ve iğrenç sözde vatanseverlerimizde mevcuttur.Bir kısmıda şu an yargılanmaktalar.

legolas4444

Profesör
Reaksiyon puanı
16
valla çok güzel bir yazı bence..Pkk ne kadar aşağılıksa ona dolaylı veya direkt destek verenlerde aynı şekilde aşağılık ve şerefsizdir ...

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Amerika'da El Kaide'yi savunan bir siyasi oluşum ve mensuplarını demokratik bir yapılanma olarak görürler mi acaba,çok merak ediyorum.Ne hoşgörülü milletiz,bunların siyaset yapmasına izin veriyoruz.Yalnız tarihte başımıza ne geldiyse,aşırı hoşgörülü olmamızdan geldi...

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Ortamı gerecek yorumlardan kaçınalım lütfen...!

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
Kısacası “kıyametten”, “Büyük Kürdistan’ı” çıkarmak!

zor çıkarırlar öyle bi kürdistanı

Bakın gelen kutuma ne gelmişş

Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir Kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy be Soysuz Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!!

yazanın eline yüreğine sağlık :icon_:

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
Rica ederimm Anıl
maili geç gördüm ama konuya pek bi yakıştı:)

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
vur yiğidim köpeklere sakın ola acıma!
onlar nasıl kıydı kardeşine, bacına!
zaman yaklaşıyor vakit yakın öcüme,
köpekleşen beyinlere kanlı kurşun sıkılsın
kahpe cudi,zalim gabar yıkılırsa yıkılsın!

ulaş35

Doçent
Reaksiyon puanı
2

ne kadarda açık anlatmış arkadaşlar, ellerinize sağlık.(hortlatalım konuyu)

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Anlamıyorum neden her zaman bir kürtleri destekleyen bir parti pkkyı destekliyor ? Aklınıza hemen şu gelmesin pkk = Kürt hayır değil çünkü ben kürdoğlu kürdüm ve pkkyı terör örgütü olarak görürüm ( sülalece ), stratejileri keşke başka olsaydı. Ve yine keşke her bölgeye gidip Kürtlerin sorunlarını dertlerini dinleselerdi ona göre politika izleselerdi. Ama yok illaki terörü halkı için savaşan bir gerilla olarak gösterecekler, böyle kandırılan çok insanımız var maalesef... Ben ona üzülüyorum ondandır bir türlü bu tip partilere oy vermiyoruz, veremiyoruz politikalarından dolayı.!

vabeste

Asistan
Reaksiyon puanı
0
DTP eşittir PKK desek daha doğru olur...şerefsizler..

birimfonksiyon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eli kanlı örgütün mensupları şimdi özgürlük savaşcısı masum genç oldu.Onlar dağda bi şey yapmadı Türk silahlı kuvvetleri geldi onları öldürdü orda.Örgüt köy basıp zorla Kürt gencini dağa çıkarmadı gelmeyeni öldürmedi asker geldi o köydeki vatandaşı öldürdü.
15 yıl önce bu ülkede terör örgütü ilan edline pkk şimdi farklı bir şekilde önümüze konulmaya çalışılıyor.

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92

Arkadaşlar Bu ne kin Bu ne nefret. Bunları yazdıkça yada söyledikçe türklüğünüzü mü kanıtlamış olcaksınız?. PKK var eden zaten bu kin ve nefretiniz değilmi? Ne zaman kardeşlik türküsü söylemeyi düşüyorsunuz? . "Soyu Soysuz " Nitelendirmesiyle hedef aldığınız kitlenin farkındamısınız?
Bu kininiz Yanlızca var olan terörü dahada var hale getirir.Terör lanet okunarak, soya-sopa dil uzatarak yada yediği ekmeğe ihanet ediliyor denek yok edilmemiştir edilemezde. Bu gün PKK'yı var hale getiren sözde "cumhuriyet sevdalıları" olduğu ortaya çıkmadı mı? Siz kaç kez doğunun ecdanıda sövdünüz kaç kere değerleriyle dalga geçtiniz. kaç kere tepeden bakarak onları bir kezde siz kahrettiniz. Sorarım size Bu ülkde yaşayıpda bu ülkenin her türlü güzeliğinden mahrum bırakılan kim? sen "şehir" çocuğumu ?yoksa "doğunun" çocuğumu?
Neden her cümleniz doğular bizim kardeşimiz diyerek başlayıpta araya sıkıştırılan bir "ama"'dan sonra doğunun soyuna sopuna yediği ekmeğe kadar her şeyine dil uzatırsınız?. söyelede bilelim şehir çocuğu sen kaç kez lokmanı paylaştın ,kaç kez içten araya bir ama sıkıştırmadan kardeşim dedin?.

Sorarım sana dağdakilerin kanlı bir terörist olduğunu senmi en çok haykırdın yoksa doğunun çocuklarımı haykırdı? sen kaç kere öldun o kaç kere öldü.
kaç kere her gün içten lanet yağdırdığın teröristle aynı kefeye kondun? kaç kere cahil bırakıldın? kaç kere eğitimden yoksun bırakıldın ? kaç kere annen, kardeşin hastane olmadığı için öldü?
Doğru ya tüm bunların sebebi dağdaki teröristi. ve senin devletin de bu dağdakiler karşısında aciz kalmıştı ne okul, ne yol,ne hastane ne de eğitimli bireyler yetiştirememişti? Biz bu masala inanmaya devam ediyoruz merak etmeyin.....

tanık

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Zaten tüm halkımız anladı dtp nin pkk nın sözcüsü olduğunuda gelgelelim bu meclis anlamadı bi türlü .
Dtp hiç bir zaman için kürt halkını temsil etmemiştirki. Adamların geçmişinede bakacak olursak zaten terörist değilmi çoğu..

ulaş35

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Anlamıyorum neden her zaman bir kürtleri destekleyen bir parti pkkyı destekliyor ? Aklınıza hemen şu gelmesin pkk = Kürt hayır değil çünkü ben kürdoğlu kürdüm ve pkkyı terör örgütü olarak görürüm ( sülalece ), stratejileri keşke başka olsaydı. Ve yine keşke her bölgeye gidip Kürtlerin sorunlarını dertlerini dinleselerdi ona göre politika izleselerdi. Ama yok illaki terörü halkı için savaşan bir gerilla olarak gösterecekler, böyle kandırılan çok insanımız var maalesef... Ben ona üzülüyorum ondandır bir türlü bu tip partilere oy vermiyoruz, veremiyoruz politikalarından dolayı.!

katılıyorum

Arkadaşlar Bu ne kin Bu ne nefret. Bunları yazdıkça yada söyledikçe türklüğünüzü mü kanıtlamış olcaksınız?. PKK var eden zaten bu kin ve nefretiniz değilmi? Ne zaman kardeşlik türküsü söylemeyi düşüyorsunuz? . "Soyu Soysuz " Nitelendirmesiyle hedef aldığınız kitlenin farkındamısınız?
Bu kininiz Yanlızca var olan terörü dahada var hale getirir.Terör lanet okunarak, soya-sopa dil uzatarak yada yediği ekmeğe ihanet ediliyor denek yok edilmemiştir edilemezde. Bu gün PKK'yı var hale getiren sözde "cumhuriyet sevdalıları" olduğu ortaya çıkmadı mı? Siz kaç kez doğunun ecdanıda sövdünüz kaç kere değerleriyle dalga geçtiniz. kaç kere tepeden bakarak onları bir kezde siz kahrettiniz. Sorarım size Bu ülkde yaşayıpda bu ülkenin her türlü güzeliğinden mahrum bırakılan kim? sen "şehir" çocuğumu ?yoksa "doğunun" çocuğumu?
Neden her cümleniz doğular bizim kardeşimiz diyerek başlayıpta araya sıkıştırılan bir "ama"'dan sonra doğunun soyuna sopuna yediği ekmeğe kadar her şeyine dil uzatırsınız?. söyelede bilelim şehir çocuğu sen kaç kez lokmanı paylaştın ,kaç kez içten araya bir ama sıkıştırmadan kardeşim dedin?.

Sorarım sana dağdakilerin kanlı bir terörist olduğunu senmi en çok haykırdın yoksa doğunun çocuklarımı haykırdı? sen kaç kere öldun o kaç kere öldü.
kaç kere her gün içten lanet yağdırdığın teröristle aynı kefeye kondun? kaç kere cahil bırakıldın? kaç kere eğitimden yoksun bırakıldın ? kaç kere annen, kardeşin hastane olmadığı için öldü?
Doğru ya tüm bunların sebebi dağdaki teröristi. ve senin devletin de bu dağdakiler karşısında aciz kalmıştı ne okul, ne yol,ne hastane ne de eğitimli bireyler yetiştirememişti? Biz bu masala inanmaya devam ediyoruz merak etmeyin.....

katılamıyorum, çünkü yukardaki arkadaş çok güzel açıklamış sense tamamen farklı bir yöne çekmişin konuyu.

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Madem istemiyolar bu ülkeyi benimseyemiyolar niye ekmeğini yiyolar suyunu içiyolar
Doğuda kendileri kazansın kendileri yesin istanbula ankaraya batıya niye geliyolar ?
Sanki biz kendilerini çok seviyoz ne haliniz varsa görün yeterki bizle bağlantınızı kesin

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Türkiye'de Türkçe konuşmuyorsan. Türkiye birlik ve beraberliğini benimsemiyorsan bu ülkede işin yok.

IncredibleTurk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O değil de dtp gidip de pkknın elinden 6-7 kişilik asker ekibini aldı ya o zaman bu siyasetin notunu verdim. Yazıklar olsun buna izin verene , yazılar olsun buna izin verenleri seçenlere... Onlara tek diyeceğim şey , Osmanlı İmparatorluğunu gözden geçirmeleri...

IncredibleTurk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1-2 it havlıyordu " bağımsız kürdistan " diye , ne oldu ??? amerika yarı yolda bıraktı. Kullandı ve bir kenara attı. Şimdi de bu itler " özerk kürdistan " diye havlıyorlar. Çoğu Irak'lı ile Doğudaki insanlar akrabalar , buna suriyeliler de dahil... Nasıl olur da bu kürtler amerikanın Irak'a girmesine , orada her türlü pislikleri yapmasına ve yapmaya devam etmesine göz yumabilir ??? Çünkü işin ucunda toprak var ya sözde bir devlet var ya bu kürtler namuslarını da şereflerini de haysiyetlerini de satarlar toprak için. Bilmiyorlar ki amerikanın bundan sonraki politikası arap ülkeleri üzerinde olacak... Yalnız kaldıkları zaman değil ne bağımsız kürdistan , ne de özerk kürdistan diye havlayacaklar. " Canımızı bağışlayın " diyecekler sadece , ama o itleri toprak bile kabul etmeyecek...

Sayın editör bu mesajımı yayımlamayacağınızı adım gibi biliyorum , acayip sinirlerim bozuldu kusura bakmayın en azından siz ve benim gibi düşünen ekip arkadaşlarınız okur. Saygılarımla , iyi çalışmalar