Piyasada Yok Ama Müşterisi Hazır

Bu konuyu okuyanlar

filtrekahve

Doçent
Emektar
Katılım
21 Ocak 2009
Mesajlar
641
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Palm kullanıcıları için bir sıfat bulmak gerekse 'sadık' kelimesini rahatlıkla kullanabiliriz sanırız. Firmanın yeni ürünü Pre henüz piyasada değil ama taraftar topluluğu çoktan yerini aldı bile. Yeni Pre ile ilgili size zaman zaman çeşitli haberler aktarıyoruz. Kısa bir tanıtımla birlikte 30'dan fazla fotoğraftan oluşan galerisini sitemizi takip edenler farketmiştir. Barselona'daki Mobile World Congress 2009'da resmi tanıtımı yapılan ama henüz piyasada olmayan Pre için şimdiden bir community sitesi bir de aksesuar alışveriş sitesi hazırlanmış bile.

pre1234962396.png

Potansiyel Pre kullanıcıları ürün piyasaya çıkmadan buluştu.

Pre Community adını taşıyan bu online topluluğun sitesinde Pre ile ilgili tüm resmi haber ve duyuruların yanısıra, etrafta dolaşan dedikoduları da takip edebilmek mümkün. Pre'nin sızan videoları, destekleyen uygulamalar vb. gelişmeleri buradan rahatlıkla takip edebiliyor, foruma üye olarak olmayan Pre deneyimlerinizi paylaşabiliyor, aklınıza takılan sorulara yanıt bulabiliyorsunuz. Eğer Pre ilginizi çektiyse precommunity.com adresinden siz de henüz piyasada olmayan bu ürünün potansiyel kullanıcılarıyla tanışabilirsiniz.

Aksesuarı Önceden Almak

Ürün dediğimiz gibi henüz piyasada değil ama almayı düşündüğünüz Pre için şimdiden kılıf, çanta, yedek pil, şarj cihazı gibi aksesuarları satın alabiliyorsunuz. Sitede 12 farklı kategoride 100'lerce ürün olduğunu belirterek Pre'nin Palm yöneticilerinin yüzünü güldüreceğini söyleyebiliriz, bakalım ilk olarak ABD'de Sprint tarafından sunulacak olan, Avrupa'da ise Vodafone logolu olarak satılacağı dedikodusu dolaşan Pre piyasaya çıktığında nasıl bir etki bırakacak.

Yazan: Melih Çelik
SDN - http://shiftdelete.net
 

Son mesajlar

Üst