Pirate Browser proxy kullanımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tdg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tdg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar internet ile ilgili olaylardan dolayı pirate browser indirdim gayet güzel fakan ben ayrıca hotspot shield kullanıyorum ıp mi değiştirince chrome da değişiyor fakat pirate browser da değişmiyor ayarlarında proxy le ilgili bir kısısm var fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum bilen varsa acil cevaplarsa sevinirim

tdg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu işlerden anlayan varsa indirip nasıl yapılacağını bize anlatabilirmi ?

Kubilay34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Pirate ve Tor browser tamamen igrenç ve sapık insanların kullandığı bir tarayıcı olarak biliniyor zaten bir de hotspot ile çalıştırılmak istenilmesi bu tarayıcının ne kadar kötü yönde kullanılmak istendiğinin göstergesidir.

tdg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pirate ve Tor browser tamamen igrenç ve sapık insanların kullandığı bir tarayıcı olarak biliniyor zaten bir de hotspot ile çalıştırılmak istenilmesi bu tarayıcının ne kadar kötü yönde kullanılmak istendiğinin göstergesidir.
insanların amacını bilmeden yargılamak daha büyük bir iğrençliktir . yardım edeceksen et etmeyeceksen defol git. bu zamanda senin düşündüğün siteler dışında birçok eğlenceli ve güzel siteler kapatıldığı için ve ilerde dns ler bile işe yaramayacağı için böyle yollara girmek sapıklık değil özgürlük isteğidir.

Kubilay34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Modlar, tdg nickli kullanıcının IP adresi ile son bağlantı zamanını http://sibersuclar.iem.gov.tr/ihbar_sikayet.html adresine bildirebilir misiniz. Siber Suçlar trafiğini bir incelesin arkadaşın(Artık en azından bilip bilmeden yargılamıyorum). Bahsettiği program ile TCK nın 243-246 yasalarını ihlal ediyor olabilir. İhbar için vakti olmayan modlar ip adres ve zamanını bana özelden de atabilirler bir hukuk son sınıf öğrencisi olarak ihbar etmek benim için zevk olacaktır.

tdg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tabi ihbar edebilirsin memleketin bu kadar siber suçu varken http://grooveshark.com/ sitesine kapandığı halde girdiği için belki 10 ay felan yerim ha ne dersin ?