Efe Zoroğlu
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
İzleyin <br /><br />http://www.youtube.com/watch?v=WfBaa7KRSkk<br />
RuNaL dedi ki:birisi zevk olsn die attı galiba bunu yapanın duygusu yoktur kesin
Volkan Taş dedi ki:Doğanın kanunu...
Volkan Taş dedi ki:Doğanın kanunu...
Volkan Taş dedi ki:Adamın yaptığı hayvanlık ona lafım yok, yalnız bu doğanın kanunu. Oraya elini soksan o balıklar senin bütün elini yer. Yeme de bakalım, yemeyecek mi? İsteyenlerle deneyelim.
Fare için oldukça acılı bir ölüm olmuş, orası kesin.Yinede adillikten bahsetmek komik. Hergün karnımızı etle doldururken, hergün onlarca hayvanın kafasını makinalarla keserken... Adillikten bahsederken kendimizi de bu işin içine katmazsak neye karşı ne kadar adil olabiliriz ki...warkortali dedi ki:Evet kanun tam anlamı ile budur
fırsatlar değerlendirilmeli mekan suni bir doğanın içi bile olsa sonuçta içindeki canlıdır ve acıkır.
Ama fare suyun içinde kendini ne kadar savuna bilirdiki hiç adil olmamış, olay bu bence
Evet günün sorusu. DışııııııııııınnnnnnnElmacik dedi ki:Doğanın kanunu hakkında hemfikiriz Volkan. Aslında galiba diğer konuda da hemfikiriz. Yalnız ben bunun belgesel için çekildiğini zannetmiyorum, çünkü akvaryumda belgesel hiç görmedim :|
puhahahhadoctor dedi ki:vay be! fareler yıllardır bilime hizmet etti, özellikle tıbba.
bence bu kadar haksızlığı haketmiyorlar..