Piranha businessi iTab 9

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berk54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berk54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabletimin şifresini unuttum cihazı nasıl açabilirim bana yardımcı olurmusunuz:)

mahkum_09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm fabrika ayarlarına geri döndmeyi denedinmi küçük bir iğne yeri gibi bir yer var kenarında ince uçlu bir şeyle 3-4 saniye basılı tut

berk54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet denedim gene olmadı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar tabletim olan piranha business tab 7'nin şifresini unuttum fakat tabletimde şifremi unutttum kısmı ile acil yardım yok onun için bir 3 ay tabletimi kullanamadım buna çözüm bulabilirseniz lütfen bana haberdar edin ve piranha müşteri hizmetleri aradığımız halde cevap vermiyolar email den yardım istedik cevap vermediler İstanbul dışında teknik servisleri bulunmamaktadır bilgini olsun şimdiden teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar tabletim olan piranha business tab 7'nin şifresini unuttum fakat tabletimde şifremi unutttum kısmı ile acil yardım yok onun için bir 3 ay tabletimi kullanamadım buna çözüm bulabilirseniz lütfen bana haberdar edin ve piranha müşteri hizmetleri aradığımız halde cevap vermiyolar email den yardım istedik cevap vermediler İstanbul dışında teknik servisleri bulunmamaktadır bilgini olsun şimdiden teşekkürler
kardeşim istanbul dışında teknik servisler var kutahyada antepte