Piranha Business Tab 7.0'' Brick oldu.

canerimtrak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başlıkta belirttiğim gibi Piranha Business Tab 7 brick oldu. Abim rom atmaya çalışırken %3'de kalmış sonra tablet daha da açılmamış. Rom atmaya çalıştım fakat nafile. Tablet ne açılıyor ne de rom atılıyor. Rom atmaya çalışsam %3'te kalıyor. Var mıdır bir çözümü?

canerimtrak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Dediğin siteden cihazın seri numarasına uygun olan romu indirdim. Cihazımın seri numarası 447 ile başlıyor. Piranha'nın sitesinden "P440, P447, P449 ve P455 serili cihazlara ait yazılım (rom) dosyası" diye indiriyorum fakat rar açtığımda içindeki img dosyasının adı "BUSINESS II TAB 7 P440 (4.0.4)" şeklinde. Yani sitedekiyle alakası yok. Benim tabletim Business tab 7. Sitedeki romlar yanlış sanırım. Tabletime uygun romu nerden bulacağım?

canerimtrak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Denedim hem de 1500 kere denedim. İlk mesajda dediğim gibi %3'te kalıyor. Acaba yanlış rom olduğu için mi diyorum. Çünkü indirdiğimiz dosyanın adı "BUSINESS II TAB 7 P440 (4.0.4)" fakat benim cihaz Business Tab 7 P447. Siteye orjinal rom diye başka bir rom koymuşlar sanırım. Kafayı yiyecem sonunda.

Yılmaz34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sakin. diğerlerinide indirin belki karısıklık olmustur bide onlara bakın

Yılmaz34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yok gelmedi. bende de var ama aynı cihaz pişmanım. wifi bile çekmiyor az uzaklaşınca

canerimtrak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok gelmedi. bende de var ama aynı cihaz pişmanım. wifi bile çekmiyor az uzaklaşınca

Wifi sıkıntısı bunda da vardı sanırım. Wifiye yakın olduğum için pek sıkıntı olmaz. Twitter, Face, oyun falan nasıl hızlı mı tablet?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Vatandan almıştım garantiye versem kaç günde gelir?

canerimtrak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vatandan almıştım garantiye versem kaç günde gelir?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba Kendi sitesindeki rom %3 de takılıyor. Farklı sitelerde 4.1.1 rom u mevcut onu kurunca problemsiz kuruyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Vatan dan alan arkadaş , rom garantiden çıkardığı için almazlar :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
farklı sitelerden rom yükleyip başarılı olanlar link verebilir mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba Kendi sitesindeki rom %3 de takılıyor. Farklı sitelerde 4.1.1 rom u mevcut onu kurunca problemsiz kuruyor.

Hangi sitelerde var arkadaşım sen problemi düzeltmişsin sanırsam söylede bizlerde düzeltelim cihazı açamıyoruz teşekkürler

aahmet7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim bende aynı cihaz var 4-5 kere yaptım hiçbir sıkıntı olmadı umarım rom atmayı biliyorsundur yada bi yerde hata yapıyorsun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar cihazım piranha business tab 7.0 p449 kendi sitesindeki programı yükledim cihazım açılmaz oldu usb felan bağlanıyorum yazılım yüklemeye başlıyor %3 oluyor sıfırlıyor bu cihazın başka yerde yazılımınıda bulamadım ne yapabiliriz teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar cihazım piranha business tab 7.0 p449 kendi sitesindeki programı yükledim cihazım açılmaz oldu usb felan bağlanıyorum yazılım yüklemeye başlıyor %3 oluyor sıfırlıyor bu cihazın başka yerde yazılımınıda bulamadım ne yapabiliriz teşekkürler..
Aynı sorun bendede oluyor çözen yokmuu...

ÇağatayBilişim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Piranha Businnes Tab 7 %3 Hatası Çözüldü Arkadaşlar Romlarda Sıkıntı Yok Sorun Donanımsal İşlemci Ayaklarındaki Soğuk lehimden Kaynaklanıyor 3 günümü yedi ama çözdüm..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
peki kullanabiliyor musun cihazı ? ne yapmamız lazım nasıl çözecez sorunumuzu ?

ÇağatayBilişim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ankarada Olanlara Yardımcı Olabilirm Arkadaşlar Veya Chip Söküp Takabilen Birini Bulabilirseniz işlemciyi Oynatmak Gerekiyo size yardımcı olabilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lehimleri tazelemekmi gerekiyor ? chip sökmek derken yazılım yükledikten sonra bu hale geldi cihaz chip sökmek ne için yardımlarınız için teşekkürler...