Ping Sorunu

furkan81311

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biliyorum bu tarz konular çok fazla açıldı ama gerçekten çok yardımınıza ihtiyacım var. Son 2 haftadır aşırı ping dropları yiyorum. Bilgisayarı formatladım w10 yükledim, modem değişimi yaptım, kabloların hepsini değiştirdim, TTNET müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim hepsi hız probleminiz yok diyor. Modem servisini aradığımda güncelleştirmelerin olduğunu söylüyorlar. Bilgisayarında yazılımsal veya arkada internet yiyen şeyler olabilir diyorlar. Lütfen bilen arkadaşlar ne isterlerse yapıp deneyip sslerini atabilirim. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler. (Bu arada oynadığım oyun sadece LOL ve normal oyun oynamıyorken bile speedtestte 150 pingleri görüyorum.

Tuxs

Asistan
Reaksiyon puanı
208
Oyun oynarken wifi kapalı mı? herhangi bir telefon bağlı mı internete?

furkan81311

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyun oynarken wifi kapalı mı? herhangi bir telefon bağlımı internete.
Wifi kapalı denedim yine aynı oluyor. Ev telefonu bağlı yani modemle arasında ama LİNE kablosunu direk modeme geçiş yapıp denediğimde aynı sorunum devam ediyor.

Tuxs

Asistan
Reaksiyon puanı
208
İnterneti ev telefonu ile alıyorsanız sizin bulunduğunuz yerde alt yapı yok demektir. Bizim evde eskiden öyleydi altyapı yokken sürekli fazla ping olurdu altyapı değişip fiber gelince düzeldi. Tabi sorun altyapıda mı bilinmez ama büyük ihtimal alt yapıdadır diye tahmin ediyorum. Bulunduğunuz yerdeki diğer insanlarla fikir alışverişi yapın onlarda da ping var mı acaba?

furkan81311

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnterneti ev telefonu ile alıyorsanız sizin bulunduğunuz yerde alt yapı yok demektir. Bizim evde eskiden öyleydi altyapı yokken sürekli fazla ping olurdu altyapı değişip fiber gelince düzeldi. Tabi sorun altyapıda mı bilinmez ama büyük ihtimal alt yapıdadır diye tahmin ediyorum. Bulunduğunuz yerdeki diğer insanlarla fikir alışverişi yapın onlarda da ping var mı acaba?
Ama ben burada 6 senedir yaşıyorum LOL'de 11 ping alan bir insandım hiç bir zaman internetle ilgili bir sorunum olmazdı. Hatta Transformice adlı bir oyun var. Onda kafa kafaya giderken hep 1. olurdum pingimden internetimden dolayı. Oyunda herkes derdi nasıl böyle oluyor falan TTNET olduğun halde. Gerçekten çok şaşkınım neden böyle bir şeyle karşılaştığıma.

Tuxs

Asistan
Reaksiyon puanı
208
O halde farklı bir bilgisayarla evinizdeki internet ile oyun oynamayı deneyin bu sayede sorunun sizin pc'den olup olmadığını anlamış oluruz.

furkan81311

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O halde farklı bir bilgisayarla evinizdeki internet ile oyun oynamayı deneyin bu sayede sorunun sizin pc'den olup olmadığını anlamış oluruz.
Onu deneme imkanım yok maalesef. Başka bilgisayar yok çünkü laptop var ondada bu tarz oyunlar kaldırmaz.