Ping sorunu

The_AnesTeZisT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
8 mgb int hızım var fakat online oyunlardaki ping son 15 gün icinde 25-30 civarından

120-250 civarına cıkmıstır daha öncede olmustu fakat arıza kaydı yaptırıp düzeltmişlerdi.
su an ise müşteri hizmetleri arıza kaydı bile yapmıyor.

1878052344 hizmet numaralı müşteriyim.

cok fazla online oyun oynuyorum. ping sorunu gercekten cok etki yapıyor yardımcı olursanız sevinirim.
ayrıca int kopmaya başladı. bununlada ilgilenirlerse sevinirim.

0 370 412 59 73

+90 505 702 93 42 cepden ulaşabilirsiniz ev tel kullanmıyorum sadece int icin duruyor.

EroLÖZKAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorun bendede var aradım 4 kez arıza kaydı aldılar nafile.

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, en kısa sürede size ulaşıp yardımcı olacağız. Teşekkürler.

bortu3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynı sorun bendede var beldemize ttnet yeni kablolar döşedi ondan sonra böyle olmaya başladı kablolar döşenmeden 1 hafta öncesine kadar gördüğüm en yüksek hızlara sahiptim netim tam 8 mb geliyordu ping 10 mslerdeydi jitter 1-2 ms arasıydı kesinlikle sorun yok şu anda 6 mb zor geliyor ping ve jitter ise gayet yüksek !

Max2Life

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=181324]The_AnesTeZisT[/MENTION]

Her nekadar SDN güvenilen bir platform olsada şahsi bilgilerinizi (cep ve ev no gibi) açıkça burda yayınlamamanızı tavsiye ederim. Ortalıkta cins çok iş olsun diye arar zırtpırt rahatsız eder. TTNETDestek konuya cevap yazdığına göre gereken bilgiyi almıştır. Mod arkadaşlardan biri gerekn yerleri mimlerse iyi olur. ;)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ben 16 mb adsl 2+ kullandığım ve hızı sonuna kadar aldığım halde değerler böyle:

The_AnesTeZisT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yine ping yükseldi.

Arkadaşlar. ping yine yükseldi. int yine 7 mgb düşebilirmsiniz.

aydin974

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ping sorunu bende de var. Ve de 8Mbit olması gereken internetim 1.5 aydır 0.50mbit'e zor ulaşıyor. 2 aydır boşuna para ödüyorum. Aradım ttneti yok modeminizde sorun var. Yok ethernet kablonuzu değiştirin. 3 tane modem denedim. Ethernet kablosuyla iş değişmiyor. Kablosuz modem denedim onda da aynı internet hızı. Benim hatta bir problem yok. Ne oyun oynayabiliyorum. Ne internetten müzik dinleyebiliyorum. İnternet 0 şuan bende.