ping iö oyunlarda fazla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 19gamer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

19gamer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
arkadaşlar merhaba evimde uzaynet kullnıyorum ve veriyi dırek man uzaydan aldıgından 500 ping goruyorum bunun cozumu varmıdır bı aletı falan.
pıng fazla oldugundan dolayı oyunları telefonumun ınternetınden oynuyorum ama ne yazıkkı spedd test yaptıgımda 30 cıkarken oyunlarda 100 150 arası ping degeralıyorum sorun neden olabılır.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
arkadaşlar merhaba evimde uzaynet kullnıyorum ve veriyi dırek man uzaydan aldıgından 500 ping goruyorum bunun cozumu varmıdır bı aletı falan.
pıng fazla oldugundan dolayı oyunları telefonumun ınternetınden oynuyorum ama ne yazıkkı spedd test yaptıgımda 30 cıkarken oyunlarda 100 150 arası ping degeralıyorum sorun neden olabılır.
"Uzay"net. Açıklaması yeterli bence.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
uzaynetın bır cozumu oldugunu dusunmuyorum ama telefonun ınternetını baglayınca hız testınden fazla verıyor oyunda
Ping olarak mı fazla veriyor, yoksa hız olarak mı? Uzaynet uydu ile internet veriyor, altyapı ile değil. Bir mobil internet gibi aynı. o yüzden bu Ping normal :)

19gamer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Ping olarak mı fazla veriyor, yoksa hız olarak mı? Uzaynet uydu ile internet veriyor, altyapı ile değil. Bir mobil internet gibi aynı. o yüzden bu Ping normal :)
telefondada yuksek alıyorum pingı bır turlu dusuremedım genelıkle rocket league oyununda cok cıkıyor pıng

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
telefondada yuksek alıyorum pingı bır turlu dusuremedım genelıkle rocket league oyununda cok cıkıyor pıng
Dedim ya, altyapı kullanmadan mobil veri gibi internet sağlıyor. Mobil veri ise stabil değil, Uzaynet de öyle. Gerekirse 1000 Upload al yine o ping olacak. Yani yapabileceğimiz birşey yok.