Pınar Gültekin cinayetinde şaşırtan karar!

Reaksiyon puanı
114
Muğla’da Pınar Gültekin’i diri diri yakarak öldüren Cemal Metin Avcı’ya “haksız tahrik indirimi” uygulanarak 23 yıl hapis verilmesi, büyük tepki topladı... Avcı’nın cezasına uygulanan indirime tepki gösteren kadın hakları savunucuları, kararın adalet duygusunu zedelediğini söyledi... Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592
Muğla’da Pınar Gültekin’i diri diri yakarak öldüren Cemal Metin Avcı’ya “haksız tahrik indirimi” uygulanarak 23 yıl hapis verilmesi, büyük tepki topladı... Avcı’nın cezasına uygulanan indirime tepki gösteren kadın hakları savunucuları, kararın adalet duygusunu zedelediğini söyledi... Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Eminim çok şaşırtıcı ve haberleri yok

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Keşke cezalar karşılıklı yapılsa.
Adamın cinayetinin kanıtı varsa onunda yakılarak öldürülmesi lazım.

İleride yapılan cinayetleri ancak böyle önlemek olur

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Bence bu adam ağırlaştırılmış mühebbet almalıydı. Tahrik indirimi alması normal değil. Bildiğin canice hisler ile kesiyor canlı iken varile koyuyor benzin döküyor yakmaya çalışıyor olmuyor üstüne beton döküyor sonra dereye atıyor. Baya planlı programlı tasarlanmış cinayet.

Adamın savunması ne. Ben evli iken beni ayarttı benden para kopartıyordu. Fotolarımı çekmiş şantaj yapıyordu eşine gönderirim diyordu. Benden sürekli para kopartıyordu dekontlar elimde mesajlaşmalarımız var şantaj yapıyordı falan diyordu. Bunları kanıtladı mı bilemiyorum. Ama kanıtlasa bile tahrik indirimini hak etmiyor bence.. Bu ceza ile adamın hapiste yatacağı süre max 13-14 yıl deniyor sonra açık ceza evi ve şartlı tahliye.

Not: Ama bu ceza üst mahkemeden dönecek bence.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Hukuğun olmadığı bir ülkede böyle saçma kararlar benim için süpriz değil.