hayır iyi bakın piksel bir görüntü varTam anlayamadım. Ekranda görülen çizgilerden mi bahsediyorsunuz?
Cihaz modeliniz nedir acaba?
Cihazınızın full hd olmama ihtimali var mı? Ondan dolayı piksel gözüküyor olabilir.
önceden böyle değildi ben bilgisayarıma mining virüsü bulaştığından şüpheleniyorum çünkü torrent indirmiştim o sitede bilgisayara mining virüsü bulaştırıyormuş ve zaten torrentle yüklediğim setupda virüslüymüş ama mining virüsü değildi torrenti indirdiğim site mining virüsü bulaştırıyormuş geçende bilgisayarımda karıncalanmalar olmuştuCihazınızın full hd olmama ihtimali var mı? Ondan dolayı piksel gözüküyor olabilir.
önceden böyle değildi ben bilgisayarıma mining virüsü bulaştığından şüpheleniyorum çünkü torrent indirmiştim o sitede bilgisayara mining virüsü bulaştırıyormuş ve zaten torrentle yüklediğim setupda virüslüymüş ama mining virüsü değildi torrenti indirdiğim site mining virüsü bulaştırıyormuş geçende bilgisayarımda karıncalanmalar olmuştu
Bilgisayardayım ve android emulatör kullanıyorum örnek olarak emulatördeki görüntü sorununu gönderdimTelde mining virüsü? Ne kazacak telefonda.