Enginmurat
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 28
?
Videoları ile.
Özel sunucu açılıp size kiralanır. Bu sunucu, sizin aralıksız 20 saate yakın canlı yayın veya video yapmanızı sağlar. Fazla bir yanı yok.anlatabilirmiainYoutube 7/24 Canlı Yayın Yapma Nasıl Yapılır?
outube kesintisiz yayın yapma, youtube’da 7/24 yayın yapma programı, youtube 7/24 canlı yayın programsız. Youtube üzerinde 7/24 canlı yayın yapmanız için bilgisayarınızın 7 / 24 açık olmasına gerek yok. VDS sunucular bilgisayarınızın sürekli açık kalmasına gerek duymadan bu işi yapmaktadır. VDS...iyinet.com
Kesintisiz olmaz mi bazi kanallar oyle yapiyor?Özel sunucu açılıp size kiralanır. Bu sunucu, sizin aralıksız 20 saate yakın canlı yayın veya video yapmanızı sağlar. Fazla bir yanı yok.
Kesintisiz işte hocam.Kesintisiz olmaz mi bazi kanallar oyle yapiyor?
kesintisiz tabiKesintisiz olmaz mi bazi kanallar oyle yapiyor?
Video seklinde bulamadim ben internette anlatan bir kanal var mi acaba bir bilgin var mikesintisiz tabi
paran yoksa beleşe yapamassın bu işi umudun olmasınVideo seklinde bulamadim ben internette anlatan bir kanal var mi acaba bir bilgin var mi
Nasil yapacam onu ogrenyin youtubedeKesintisiz işte hocam.
Ne kadar gerekparan yoksa beleşe yapamassın bu işi umudun olmasın
bilgisayarını 7/24 açık burakmaya razıysan yapabilirsinNasil yapacam onu ogrenyin youtubede
Ben kesintisiz tv kurmak istiyom youtubeyeparan yoksa beleşe yapamassın bu işi umudun olmasın
umarım büyüyünce bu hayalini gerçekleştirirsin...Ben kesintisiz tv kurmak istiyom youtubeye
Ben ciddiyimumarım büyüyünce bu hayalini gerçekleştirirsin...
Bana ögretebilirmisin ?umarım büyüyünce bu hayalini gerçekleştirirsin...
YouTube'da herşey olmaz. Birazcık arama motorlarına kaysanız diyorum. Mesela Yandex, Opera GX, Google Chrome (garanti vermem) Mozilla Firefox araştırabilirsiniz buralardan.Nasil yapacam onu ogrenyin youtubede
Heryeri arastirdim Melih bey, yokYouTube'da herşey olmaz. Birazcık arama motorlarına kaysanız diyorum. Mesela Yandex, Opera GX, Google Chrome (garanti vermem) Mozilla Firefox araştırabilirsiniz buralardan.
var işte var var var siz 2 dakikalık araştırma yapın yok diyin, arkadaş gerçek araştırma en az 10 dakika olur hiç araştırmıyosunki Google'a yazıyon 1. sayfadaki sonuçlara bakıp çıkıyorsun ne anladın bundan?Heryeri arastirdim Melih bey, yok
Ben bunu yeni ogrendim kardeşim yapamiyom videoseklindede yokvar işte var var var siz 2 dakikalık araştırma yapın yok diyin, arkadaş gerçek araştırma en az 10 dakika olur hiç araştırmıyosunki Google'a yazıyon 1. sayfadaki sonuçlara bakıp çıkıyorsun ne anladın bundan?
Yandex'e yazıyorsunuz. 1. Sayfada yo mu? Yok diyorsunuz. Olmaz hocam böyle. Bir araştırma ennnn az 1.30 dakika sürmeli.var işte var var var siz 2 dakikalık araştırma yapın yok diyin, arkadaş gerçek araştırma en az 10 dakika olur hiç araştırmıyosunki Google'a yazıyon 1. sayfadaki sonuçlara bakıp çıkıyorsun ne anladın bundan?
Hocam okuduğunuz yerin altında illa yorum kısmı bulunacaktır. Oradan aklınıza takılan yerleri sorabilirsiniz istediğiniz gibi.Ben bunu yeni ogrendim kardeşim yapamiyom videoseklindede yok
Bana biraz yardimci olsanizbir çırpıda herşeyi öğrenemessin, hele de forumdan.
Ya kardeş illa video biçimindemi olacak? boşuna öğretmenlerin kitap oku demiyorya. Herşeyi video şeklinde öğrenmek zorunda değilsin.Ben bunu yeni ogrendim kardeşim yapamiyom videoseklindede yok
Uye olamiyom denedim olmuyor eposta sogrulama gelmiyorHocam okuduğunuz yerin altında illa yorum kısmı bulunacaktır. Oradan aklınıza takılan yerleri sorabilirsiniz istediğiniz gibi.
OkYa kardeş illa video biçimindemi olacak? boşuna öğretmenlerin kitap oku demiyorya. Herşeyi video şeklinde öğrenmek zorunda değilsin.
Yukarıda dediğim gibi. Yoksa eğer, illa o yazıyı yazan kişinin iletişim şeyi yazar. Oradan da sorabilirsiniz istediğiniz soruyu.Bana biraz yardimci olsaniz
TsklrYukarıda dediğim gibi. Yoksa eğer, illa o yazıyı yazan kişinin iletişim şeyi yazar. Oradan da sorabilirsiniz istediğiniz soruyu.
nereye?Uye olamiyom denedim olmuyor eposta sogrulama gelmiyor