Picture Package

crazyfrog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar benim SONY DCR-HC24E kameram var.Ben yazın çektiğim görüntüleri bir 700 mb kapasiteli bir cd'ye yazdırmak istiyorum.Bana kamerayla birlikte picture package yazılımı verildi.Yazılımın çalışmasında ve görüntülerin bilgisayara aktarılmasında bir sorun yok fakat bilgisayara aktarılan görüntülerin sabit diskte kapladığı alan çok büyük.Benim c sürücüsündeki boş alanım 20gb ve bu alan 30 dakikalık görüntüyle neredeyse doldu.Ben ne yapmalıyım.Görüşlerinizi iletirseniz çok sevinirim.

crazyfrog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan biri yok mu lütfen yardım edin.Çaresizim

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Bir program aracılığı ile görüntü kalitesini bozmadan boyutunu ufaltabilirsin diye düşünüyorum.

crazyfrog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu programla dediğin şey olmuyor;fakat bu işlemi windows movie maker ile yaptım.Şimdide cd'ye yazdırmak için formatı değiştirmem gerekiyor.Onu yapmam içinde bir converter lazım internetten bulduğum converterler sadece %50 dönüşüm izni veriyor.Tam sürüm almak için ortalama 20$ ödemem gerekiyor.Wmv dönüştürücü bildiğin bir program varsa benimle paylaşır mısın?Ya da bu işlemi hangi programlarla yapabilirim.İlgin için sağol.

hakan.daburda

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Resimleri Paintle aç ,sonra Kaydet, ben öle yapıyom kalitede bi bozulma olmuyo ama boyutu bayaa düşüyo
Videoları parçalara ayırıp,ayrı ayrı cd lere yazdır nasılsa daha sonra bi programla gene birleştirebilirsin
Yada Rar sihirbazıyla,Videoları Part1,Part2,Part3 şeklinde sıkıştır(böle yaparsan kesmene gerek yok,yani Part Part kesiliyo ama
Mesela önce Part1 i açıyorsun(çıkartıyosun), sonra senden Part2 dosyasını istiyo,sonra Part3 kaçtane varsa sonuçta ortaya bir Video çıkıyo)
Yani Partları ayrı ayrı CD lere yazdırabilirsin