PHP4 öldü yaşasın PHP5

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
İhtiyaca cevap vermekte zayıf kalan PHP 4, tahtını PHP 5'e kaptırıyor.

Popüler web programlama dili PHP 4, yerini iyiden iyiye PHP 5'e bırakmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki Ağustos ayında güvenlik yamaları eklenecek olan programlama dili, şu ana kadar milyonlarca projede kullanılmış durumda. Ancak bir grup açık kaynak gönüllüsü 5 Şubat'tan itibaren projelerinde PHP 4 kullanmayacağını duyurdu.

Zend'in CTO'su Andi Gutmans, modern webe Ajax, XML ve web servislerinin PHP 4 ile birlikte kullanılarak ulaşılamayacağını, bu yüzden PHP 5'i desteklediklerini belirtti. PHP 5, birçok Web 2.0 sitesinde geliştirilmiş performans, esnek XML yapısı, web servisleri ve yönetim kolaylığı gibi sebeplerden ötürü kullanılmakta..

Kaynak

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
biralar php3 ile ilgilendim inceledim.. sarmadı.. ;) :D :D

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Php5 kodlamalarım başladı yakında eğer programlama bolumu acılırsa tum derslerımı oraya verıceğim

Selametle

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
eee dünyanın düzeni eski sürümler gider yenileri gelir ;)

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
PHP5 mi ben en son PHP3'teydim :S ...geri kalmışız

serhatoz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Denizhan Dakılır dedi ki:
Php5 kodlamalarım başladı yakında eğer programlama bolumu acılırsa tum derslerımı oraya verıceğim

Selametle

eee... şeyy...
öhööhö.. bu dersleri bölüm açılmasına kalmadan alma imkanımız yokmu acaba ;)

thebest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İhtiyaca cevap vermekte zayıf kalan PHP 4, tahtını PHP 5'e kaptırıyor.

Popüler web programlama dili PHP 4, yerini iyiden iyiye PHP 5'e bırakmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki Ağustos ayında güvenlik yamaları eklenecek olan programlama dili, şu ana kadar milyonlarca projede kullanılmış durumda. Ancak bir grup açık kaynak gönüllüsü 5 Şubat'tan itibaren projelerinde PHP 4 kullanmayacağını duyurdu.

Zend'in CTO'su Andi Gutmans, modern webe Ajax, XML ve web servislerinin PHP 4 ile birlikte kullanılarak ulaşılamayacağını, bu yüzden PHP 5'i desteklediklerini belirtti. PHP 5, birçok Web 2.0 sitesinde geliştirilmiş performans, esnek XML yapısı, web servisleri ve yönetim kolaylığı gibi sebeplerden ötürü kullanılmakta..

Kaynak

PHP5 öldü yaşasın PHP6 :D

thebest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni bi programlama dil çıkmış fth çok güzel yepyeni bişi.