PHP SQL Bağlama (vb. zibilyon tane soru..)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 023
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,598
Sorularım Bunlar:

Sorularım dedi ki:
PHP SQL Nasıl Bağlanır
PHP Kullanıcı Giriş Yaparken Hack'lenme İhtimalini Düşürmek İçin Nasıl MD5 İle Şifrelerim?
PHP Blogger Wordpress Gibi Birşey Yapacağım Sırf Eğlencesine Ama Admin Panelini Nasıl Tasarlayacağım? Blogger Kullanmıştım div Etiketi vb. Açıyordu Onu Nasıl Ayarlarım Yoksa Direkt fread() Deyip Tüm HTML'i Mi Göstermeliyim
PHP Yorum Sistemi Nasıl Yaparım?
Epizy CPanel Kullanıyorum InfinityFree.net den Aldım Domain Ve Host'u Yalan Olmasın Ücretsiz Domain :D Nasıl Özel E-Mail Adresi Alabilirim. Yandex İle Uğraştım Saatlerce Ama Yapamadım :(
Bloglarımda Kullanmak İçin BBCode'u Nasıl Siteme Eklerim?

Hepsini Cevaplarsanız Sevinirim :) :D

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Youtubede herşey var artık. Hatta sdn'nin alıntıladığı ücretsiz udemy kursları mevcut.
Şu merak ettiğin şeylerden bulamayacağın olan yoktur diye düşünüyorum.

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,598
Youtubede herşey var artık. Hatta sdn'nin alıntıladığı ücretsiz udemy kursları mevcut.
Şu merak ettiğin şeylerden bulamayacağın olan yoktur diye düşünüyorum.
Kendime Özel BBCode Gibi Birşey Yapmak İstiyorum Ama Bulamıyorum. Bir Saniye Custom BBCode Diye Aratsam Çıkar mı Acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özel E-Posta adresi alabilmeniz için alan adınıza ihtiyacınız var. Ve bunu ücretsiz host servisleriyle de karşılayamazsınız. Mesela GoDaddy üzerinden yapabilirsiniz. :)
Benim şu anda çalışmayan bu mail hesabımı GoDaddy sayesinde kullanıyordum;
hasanmerkit@teteos.net

BB kodlarını kullanmak için blog yazılımına uygun bir plugin araştırın derim.

Giriş yapılan bir sitenin PHP açıklarını kapatmak, yeni başlayanlar için korkunç boyutlar öngörülebiliyor. İlk olarak SSL (ücretsiz hizmetleri de mevcut.) yapmanız gerekiyor. Bu işlem en azından gönderilen form'larda şifreleme de yapar.

Bu web sitesini inceleyebilirsiniz: www.sibergazi.com
Hocam Ben Sırf Eğlencesine, Kendimi Geliştirmek Amaçlı Blog Yazılımını Kendim Yazmaya Çalışacağım. Benim Blog Yazılımına da Plugin Çıkmadı :D

Son düzenleyen moderatör: