Php Sorusu yapana rep

rayso

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler Acil yarıdm ya lütfen yapanlara +Reppp

1)0-100 arasında rasgele sayılar üretilecektir.Üretilen sayı sıfır olana kadarki sayıların çift olanlarının toplamının bulan ve ekrana yazdıran programı Phpile yapınız.

2)Klavyeden girilen bir tam sayının ikilik sayı eşdeğerindeki bitleri ters sıraya koyarak bulunan yeni tamsayıyı ekranda görüntüleyen bir program yazınız.

3)Tamsayı olarak verilen saniye değerini saat, dakika ve sanıye olarak ifade eden ve görüntüleyen bir program yazınız.

4)1+3+5+7+9+.. serinin toplamını N terim için hesaplayan bir program yazınız.(N klavyeden girilmektedir.) Bir çivinin bir odun parçasına çakılması sırasında ilk vuruşta çivi 1cm ilerlemektedir.
Sonraki vuruşlarda ise önceki ilerlemenin %90'ı kadar ilerleme olmaktadır. 10,20,30... 100vuruş sonunda çivinin ne kadar(kaç cm) çakılmış olacagı tablo olarak görüntüleyen bir program yazınız.

5-) 0 ile 5 arasında (K+L+M)3 = K3 + L3 + M3 esitligini saglayan K,L ve M tamsayılarının bulunup bulunmadıgını arastıran , varsa bunları görüntüyelen program yazınız...

not soru 5 teki 3 m3 olucak...

rayso

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yardım eden yok mu ya biri yardım etsin lütfennn

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
rep i nasıl vereceksin merak ettim :D

rayso

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:( biri yapsın lütfen bu örnekleri cok acil rep verilseydi verirdim...

mrtAkdeniz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Düşüncesi yeter bence :P Soruların şeklinden belli, ödev bunlar. Otur kendin yap, ülke boş mühendisle dolu, öğren de bi işe yara bari

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=382344]rayso[/MENTION] belliki diğer forumlarla karıştırdın burayı, Her neyse sorular zor değil o kadar, düşün php.neti karıştır biraz senin için daha faydalı olacaktır.
Hee yok benim php ile işim olmaz diyosan arkadaşlarının yapmasını bekle ;)

rayso

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anlamıyorum abi php den o yuzden yaptırıyorum yapabılen varsa lutfen yapsın cok lazım...

RS.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Matematiğim kötü ama yapabileceğin fonksiyonları veririm , 1. yi rand ile üretip döngüye sok , döngüyü ekrana anlık yazdırmak için

flush(); // Tamponu temizle.
ob_flush();
usleep(500000); // Yarım saniye bekle.

kullanabilirsin