Selamun Aleyküm ,
Php ile bir panel yazıyorum fakat tek sorunum var bunu halledemedim yardıma ihtiyacım var, kime söylediysem yapamadı sizler yardım edersiniz diye buraya konu açma isteğinde bulundum.
Konuma geçeyim.
Ben Üye paneli içerisinde arkadaş ekleme bölümü yapıyorum Arkadaş Ekleme bölümünde Ekli Olan Arkadaşların gözükmemesini istiyorum.
Mesela Arkadaslarim veritabaninda bulunan kullanicilari varsa (resim1)'deki kullanici gözükmesin.
Örnegin,
Arkadaslarim tablosunda sefa,ahmet var
kullanicilar tablomda yani listelenen tablomda sefa,ahmet,mustafa,ali var.
Ekrana mustafa ve alinin verileri yansıtılsın.
(resim4)'de mavi içine aldıgım kodda sadece en son eklenen veriyi yazdırmıyor 1 adet yazdırmıyor yani. ben hepsinin yazdırmamasını istiyorum bana yardım edebilecek varsa lütfen etsin 1 haftadır ne yaptıysam olmadı.
resim1 (LİSTE BÖLÜMÜ)
resim2 (arkadaslarim veritabani)
resim3 (kullanicilar veritabani)
resim4 (Yazdığım kod satırı hata varsa düzeltin.)
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
Php ile bir panel yazıyorum fakat tek sorunum var bunu halledemedim yardıma ihtiyacım var, kime söylediysem yapamadı sizler yardım edersiniz diye buraya konu açma isteğinde bulundum.
Konuma geçeyim.
Ben Üye paneli içerisinde arkadaş ekleme bölümü yapıyorum Arkadaş Ekleme bölümünde Ekli Olan Arkadaşların gözükmemesini istiyorum.
Mesela Arkadaslarim veritabaninda bulunan kullanicilari varsa (resim1)'deki kullanici gözükmesin.
Örnegin,
Arkadaslarim tablosunda sefa,ahmet var
kullanicilar tablomda yani listelenen tablomda sefa,ahmet,mustafa,ali var.
Ekrana mustafa ve alinin verileri yansıtılsın.
(resim4)'de mavi içine aldıgım kodda sadece en son eklenen veriyi yazdırmıyor 1 adet yazdırmıyor yani. ben hepsinin yazdırmamasını istiyorum bana yardım edebilecek varsa lütfen etsin 1 haftadır ne yaptıysam olmadı.
resim1 (LİSTE BÖLÜMÜ)
resim2 (arkadaslarim veritabani)
resim3 (kullanicilar veritabani)
resim4 (Yazdığım kod satırı hata varsa düzeltin.)
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.