Php > facebooktaki gibi yorum hazırlama

sonercelix

Asistan
Reaksiyon puanı
0
5443.jpg

Burdaki mantık nasıldır mantığı nasıldır bi yardımcı olursanız. Sadece ajax, javascript kullanman lazım deyip geçmezseniz sevinirim :)

Reaksiyon puanı
189
Mantıktan kastınız nedir? işin sql kısmı mı? tasarım kısmı mı?

serkay1578

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Yorum yap linkine onclick eventine document.getelementbyid('div').style.display="block" gibi bişey vericeksinki yorum yapa basınca o yorum yap kısmı çıksın tabi yorum divini hazırlaman lazım sonra yorum yap butonuna basınca php ile yorumu yorum yapan kişinin id sini ve yorum yapılan içeriğin id numarsını veritabanına kaydediceksin sonra göstericeksin :)

sonercelix

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mantıktan kastınız nedir? işin sql kısmı mı? tasarım kısmı mı?

Mantıktan kastım SQL kısmı değil, Yorum yapıldıktan sonra alta yorumların hemen gelmesi olayı. her yorum için ayrı ayrı div mi oluşturuluyor. yoksa bir divin içerisine sürekli ekleniyor mu o.

Yorum yap linkine onclick eventine document.getelementbyid('div').style.display="block" gibi bişey vericeksinki yorum yapa basınca o yorum yap kısmı çıksın tabi yorum divini hazırlaman lazım sonra yorum yap butonuna basınca php ile yorumu yorum yapan kişinin id sini ve yorum yapılan içeriğin id numarsını veritabanına kaydediceksin sonra göstericeksin :)

onclik olayını kullanmıştım ama divlerin alt alta getirilmesi nasıl olacak bilmiyorum =)

Reaksiyon puanı
189
yorumları topluca bir div içinde tutarsın herhangi bir yorum yapıldıktan sonra div'i element id'sinden ulaşıp refresh ettirirsin :) bu kadar basit :)

azıcık javascript bilgisi ile kolayca yapılabilecek bir şey :)