"Acımamış, vurmuş be..."
dedim içimden üstteki mesajı görünce, sen önce algoritma nedir, programlama dilleri ne için vardır, neye aracılık ederler bu kavramı çöz, sonra dil tercihin konusunda kendin bir fikir yürüteceksin eminim...
O değilde matematik bölümü okuyorum karabük üniversitesi bilgisayar mühendisliğine geçeyim mi sizce bilgisayara ilgim daha fazla
Matematik bölümünüde karabükte okuyorum zati :laugh: uzaktan eğitim tutuyor bilgisayar yapabilir miyim acabaÇan yok,geçme notu 60 ve vizeden 100 almış dahi olsan finalde 50 altında alırsan kalırsın.Göze alıyorsan gel![]()
Matematik bölümünüde karabükte okuyorum zati :laugh: uzaktan eğitim tutuyor bilgisayar yapabilir miyim acaba
Anladım saolasın memleketinde mi kalıyorsun yoksa karabükte olmak mı gerekiyor onu merak ettimsadece sınavlara mı karabüğe geliyoruz?Benim uzaktan,yapılıyor merak etme.
Anladım saolasın memleketinde mi kalıyorsun yoksa karabükte olmak mı gerekiyor onu merak ettimsadece sınavlara mı karabüğe geliyoruz?
Sence karabükte mi durayım yoksa evden halledebilir miyiz ?Vize ve finallere karabüğe gidiyorsun.Ama derslere girecem dersen örgünlerle girersin hocalar sorun çıkarmıyor.
Sence karabükte mi durayım yoksa evden halledebilir miyiz ?
Ben Deitel & Deitel C ve C++ kitabını aldım. Bulması zor bi' kitap yalnız. Yeni başlayanlara baya kişi tavsiye ediyor. Benim de hoşuma gitti bugün başladım. Sıfır bilgiyle başladım bu arada
diplomada uzaktan eğitim yazacak mı peki?Karabükte olsan daha iyi tabi ama bende gitmiyorum![]()
Google Amcaya Sorar Bulursak Satan Bir Mağza Alırız![]()
diplomada uzaktan eğitim yazacak mı peki?