Php Bot Yapımı(Uzak siteden veri çekmek)

OfisSoft

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Php ile bot yapımı ile ilgili bir video hazırladım ve görsel ders sitemde az önce yayınladım.

file_get_contents ile siteyi okuyup, explode ile parçalama yöntemini kullanarak BASİT bir şekilde giriş seviyesinde bir ders oldu. Dersi izleyip, mantığını anlayıp CURL vb. yöntemlerle gelişmiş botlar hazırlamak size kalıyor. Ben sadece yolu ve mantığı gösterdim...

İZLEME LİNKİ : Php Ders

DOWNLOAD : RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
sdn dekiler de herhalde bulardan kullanıyorlar.. her haber sitesinde (özellikle haberturk) çıkan yeni haberi hemen kopyalıyorlar bu siteye.. okumak istesek zaten girer o siteden okurum (ki okuyorum da).. hep aramalarda üst sıralara çıkmak için yapılıyor bu !!!

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
sdn dekiler de herhalde bulardan kullanıyorlar.. her haber sitesinde (özellikle haberturk) çıkan yeni haberi hemen kopyalıyorlar bu siteye.. okumak istesek zaten girer o siteden okurum (ki okuyorum da).. hep aramalarda üst sıralara çıkmak için yapılıyor bu !!!

herkes her haber sitesini inceleyemediği için herkes gördüğü ve önemli olduğunu düşündüğü haberleri burada paylaşıyor, böylece farklı kaynaklardan haber almış oluyoruz...

ders için teşekkürler

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
herkes her haber sitesini inceleyemediği için herkes gördüğü ve önemli olduğunu düşündüğü haberleri burada paylaşıyor, böylece farklı kaynaklardan haber almış oluyoruz...

ders için teşekkürler

hadi ya! araç çubuğuna site adresini yazıp girmek bu kadar zor demek, vay be !!

LiLaPaPia

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Haberturk ile sdn anlaşmış olmalı ki haberturk'ün teknoloji bölümü de sdn ye ait gibi.Ben sdnyi bu şekilde tanmıştım :)

Abdurahman

Profesör
Reaksiyon puanı
8
teşekkürler abicim :D nickin tanıdık geliyo r10 a takılıyonmu sen ?

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bunun yasal olduğunu bilmiyordum..En azından etik değil.Yani bildiğimiz başka sitelerden konu çeken botlardan bahsediyoruz dimi:D