lBeratl
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 215
Ben bu yıl photoshopa başlamak istiyorum hangi programı önerirsiniz saygılar.
Bende geçen yıl bir şeyler kapmıştımda arkadaşımdan bu sefer harbi öğrenmek istiyorum hem eğlenceli oluyor (benim açımdanoff bende isityorum ama üşeniyorum bi yerde de
Adobe daha iyi.
Adobe bence .Kullanımı daha kolay.
Gimp açık kaynak, ücretsiz ve Abobe ile aralarında neredeyse hiçbir fark yok.Adobe daha iyi.
Yinede adobe daha iyi.Gimp açık kaynak, ücretsiz ve Abobe ile aralarında neredeyse hiçbir fark yok.
Evet biraz fazla olabilir ama değer yani.Adobe iyi olabilir ama fiyatlar biraz fazla Ekli dosyayı görüntüle 144797
Ana hatlar olarak evet ama özellik olarak aynı diyemeyiz.ÖZELLİK: İKİSİNDEDE AYNI
Ben zaten hem yeni başlıyorum zaten eğlencesine oldugundan dolayı Gimp daha hoş geliyor şuanAna hatlar olarak evet ama özellik olarak aynı diyemeyiz.
Biraz daha araştırırsanız daha farklı özellikler bulabilirsiniz. Yeni başlayanlar için GIMP öneriyorlar hafif ve profesyonel özellikleri kullanmayacağınızdan. Ayrıca yeni başlayanların Adobe PS gibi yazılımlarla bilgisayarlarını çok yormaya gerek yok. GIMP şimdilik uygun sizin için ama ben profesyonel olacağım derseniz direkt Adobe ile başlamanızı öneririm alışkanlık değiştirmek zor iş.![]()
GIMP vs Photoshop: Key Differences
What is GIMP? GIMP is a freeware and open-source raster graphic editing tool. The full form of GIMP is GNU Image Manipulation Program. It is used for image editing and retouching, free form drawing, cwww.guru99.com
Eğlencesine ise Adobe'ye para vermeye değmez zaten. Sormaya bile gerek yok bu durumda.Ben zaten hem yeni başlıyorum zaten eğlencesine oldugundan dolayı Gimp daha hoş geliyor şuan
Fark yok muGimp açık kaynak, ücretsiz ve Abobe ile aralarında neredeyse hiçbir fark yok.
Bu arada özgür yazılım ürünlerini açık kaynak olarak tanıtmayı ne zaman bırakacaksınız? Çok merak ettim doğrusu.
GIMP programını başlangıç için kullanabilirsiniz, ileride de belki başka alternatiflere yönelebilirsiniz.
Acaba altta GPLv3+ yazısını göremiyor musunuz? Ben görüyorum da ondan söylüyorum. Özgür yazılımları açık kaynaklı diye tanıtmayın diyorum. Özgür yazılım ürünleri sadece açık kaynak diye tanımlanamaz zaten.