Photoshop... Yok Artık!!!

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
[video=youtube_share;Uq4HMIv6so8]http://youtu.be/Uq4HMIv6so8[/video]

Photoshopu en iyi şekilde öğrenebileceğim eğitim seti hangisi yazın Mass Effect kasıp Photoshop u öğrenmek istiyorum

Brix

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İnanma sahte bu, photoshop :D şaka bi yana çok sağlam ya.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
off bee emeğe bak işe bak mükemmell

Uğurcan7

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yanımda yapmadan inanmam :P ne bu programın adı bu programın kursu varmı,çok tikkatimi çekti be :D

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Yav sanki arkada fotoğraf vardı da üstü kapalıydı, bu onun üstünü açmak için uğraşmış gibi:P Nasıl yapıyorlar ve kaç saat(hatta gün olabilir) sürüyor Allah bilir..

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Öncelikle böyle bir çizim yapabilmek için "binlerce" saat photoshop deneyiminiz olmalı...
İkincisi bunu yapan kişi çok büyük ihtimal grafik tablet kullanıyordur, elle çizim yapıyordur...
Yani el ise resim çizme yeteneğine sahip olmanız gerek. Eğer tüm yeteneğiniz "cin ali" çizmekten öteye gidemiyorsa photoshopta öğrenirsem çizerim diye umutlanmayın.
Bu kişi resim eğitimi almış el ile çizim yapma yeteneğine sahip bir kişidir ve uzun zaman photoshop kullanarak bu yeteneklerini dijital ortama aktarabilmiştir.

Değil eğitim seti, en iyi hocayı özel hoca tutsanız dahi böyle çizim yapmak için yıllarınızı vermeniz gerek...

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
photoshopu öğrenelim en azından rektörlük yapıp hevesimizi kaçırma

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
O zaman seni photoshop'tan önce Malcolm Gladwell'in Outliers adlı kitaına yönelteyim...

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
nerden çıktı şimdi bu kişisel gelişim kitabı...ben sadece photoshopu öğrenmek istiyorum

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Bu seviyede bir resim için evet gerçekten büyük emek gerekiyor. Ama biraz daha toon duran resimleri biraz çalışma ile sizlerde yapabilirsiniz. Gerekenler bir tablet temel photoshop eğitimi tonlama ışık ve renk ayarları hakkında bilgi ve birazda portre çizimine yatkın olmalısınız. Ama bu seviye için denildiği gibi çok büyük emek harcamak gerekiyor..

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
ben şu bildiğimiz photoshopu bi öğrenimde önce

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
video bittiğinde odamda verdiğim tepkiyi burada verirsem sanırım siteden uzaklaştırılırım

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
photoshop eğitimi ile bu tarz çizimler yapma arasında doğrudan bir ilişki yoktur. yani bu resmi çizen adam için photoshop bir amaç değildir sadece bir araçtır. dijital ortamda tablet ile çizim yapmanın normal tuval üzerinde resim yapmaktan yetenek anlamında pek farkı yoktur, yani ikisinde de resim çizme yeteneğinin olması lazım. ha nedir; dijital ortamda boya karıştırma, fırça temizleme, tinerle boya inceltme, tuvale sürülen boyanın kurumasını bekleme vb. gibi şeylere gerek kalmaz sadece.

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
:D Arkadaşlar inanmayın, bu tür vidoalar meraklı gençlerimizi fotoşopa özendirip lisanslı ürünlerini satmak için adobenin yapmış olduğu kandırmacalardır.. :D Şaka bir yanada takdir etmek lazım çizen şahsiyeti.. Bundan sonra gördüğüm her güzel kız fotoğrafında acaba ''Gerçek'' mi paranoyasına düşecem şimdi, bu nasıl bir tekniktir arkadaş :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
bu photoshoptan öte çizim yapan kişinin marifeti. o kabiliyete sahipseniz paintte bile şahane resimler çizebilirsiniz.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Speed painting kısmında resimlere tıklayın farklı çizimler var.
http://nicodimattia.com/

Örnek verirsek :P
[video=youtube;ssOJQXdwmrI]http://www.youtube.com/watch?v=ssOJQXdwmrI&feature=related[/video]

Bu adamın 10 da 1 i olsam yeter be :D

svskskn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle resim kursuna gideceksin bi kaç sene sonra üç beş farklı photoshop kursunu üstün başarıyla bitirip bir tane grafik tabled bide mac alacaksın oturup yapacaksın :)

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
helal olsun ya biz bukadar iyi öğrenene kadar ölürüz :D

okyanus92

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gayet basit birşey aslında kullandıgı yöntemleri bir bir anlayabiliyorum bende digital painting yaptığım için sıkıntı olmuyorda bu arkadaş bayagı bi kolayına kaçmış işin ısıklandırmayı falan ilk arka planda graident ile vererek oldukta tonlama vs basitleştirmiş ben renkleri ayrı ayrı girip blur tool ile reaile katıyorum olaya