the-godfather
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 32
Arkadaşlar elimde doğa sporuyla ilgili resim var bununla ilgili bana Photoshop resim yapabilir misiniz?

Tam olarak ne istediğini belirtirsen uğraşırız.
tam istediğini yaz
yardımcı olayım arkadaşım![]()
Yaratıcılığın da eğitimini veriyorlar mı? Mesele Photoshop'un fırçalarını, efektlerini, pluginlerini bilmekte değil. İki adamın eline kağıt kalem verirsin birisi cin ali çizer diğeri müthiş bir karakalem portre. Photoshop da işte bu kağıt kalemdir, kimisi bir kaç temel şeyi öğrenince öğrendim zanneder, kimisi ise Photoshop'un sınırının hayal gücü ile doğru orantılı olduğunu bilir.eğitim alırsan yapıyosun ya cok ıyı boyle gozde buyutcek bır tarafı yok bence
Nasıl bir şey istediğini tam olarak yazarsan yardım etmek isteyen çok kişi var görüyorsun.
Resmin şurasında yazı olsun sembol olsun mu gibi
Arkaya peace logosunun işaretini koy. Onları küçüklü büyüklü kopyala ve saydamlıklarını düşür. Bazılarının daha koyu bazıları hafif. Sonra altta kalan yazıyı bize doğru olan tarafı daha büyük yap ve üst tarafı küçülsün. Bisikletli logo çok kötü olur ama bunu koyacaksan gölgelendirme filan ver. Benden bu kadar. Aklıma gece gece bu kadar gelebildi![]()