Photoshop yapabilir misiniz ?

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
Arkadaşlar elimde doğa sporuyla ilgili resim var bununla ilgili bana Photoshop resim yapabilir misiniz?

DP8A.jpg

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Tam olarak ne istediğini belirtirsen uğraşırız.

Buroteknik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gerçekten komik bir görüntü olmuş (: şöyle yapar mısınız? Photoshop yapar mısınız? Felan :)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
tam istediğini yaz
yardımcı olayım arkadaşım :)

cholonya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yok hacı yapamıyorum.excelle uğraşmaktan zaman kalmıyor

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Böyle dersen yardımcı olamam ki. Süslü olsun değişik olsun.. düzgünce tarif et yardımcı olalım.

kizil_izci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum en azından istediğin şeye az çok benzeyen örnek bir resim falan olsa bir şeyler çıkartırız ama...

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
Böyle dersen yardımcı olamam ki. Süslü olsun değişik olsun.. düzgünce tarif et yardımcı olalım.

bi arkadaş böle yapmış değişik olarak sizde bana bi değişik olarak nasıl yapabilirsiniz güzel bişey photosopdan iyi anlıyanınz varsa söle güzel bişey yaparsa sevinirm

emin_bora

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eğitim alırsan yapıyosun ya cok ıyı boyle gozde buyutcek bır tarafı yok bence

S

SDN Okuru

SDN Okuru
eğitim alırsan yapıyosun ya cok ıyı boyle gozde buyutcek bır tarafı yok bence
Yaratıcılığın da eğitimini veriyorlar mı? Mesele Photoshop'un fırçalarını, efektlerini, pluginlerini bilmekte değil. İki adamın eline kağıt kalem verirsin birisi cin ali çizer diğeri müthiş bir karakalem portre. Photoshop da işte bu kağıt kalemdir, kimisi bir kaç temel şeyi öğrenince öğrendim zanneder, kimisi ise Photoshop'un sınırının hayal gücü ile doğru orantılı olduğunu bilir.

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
arkadaşlar değişik bi tasarımda istiyorum ama daha yapan cıkmadı :(

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Nasıl bir şey istediğini tam olarak yazarsan yardım etmek isteyen çok kişi var görüyorsun.
Resmin şurasında yazı olsun sembol olsun mu gibi

fuckyou

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tam bir arıza..... bana fotoşop yapar mısınız!!!

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
Nasıl bir şey istediğini tam olarak yazarsan yardım etmek isteyen çok kişi var görüyorsun.
Resmin şurasında yazı olsun sembol olsun mu gibi

resim de olcak yazı da olcak yani yazılar aynı olacak LOGO olcak yani kısaca ama değişik türden nasıl yapılır sizce

Nihilist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkaya peace logosunun işaretini koy. Onları küçüklü büyüklü kopyala ve saydamlıklarını düşür. Bazılarının daha koyu bazıları hafif. Sonra altta kalan yazıyı bize doğru olan tarafı daha büyük yap ve üst tarafı küçülsün. Bisikletli logo çok kötü olur ama bunu koyacaksan gölgelendirme filan ver. Benden bu kadar. Aklıma gece gece bu kadar gelebildi :D

pixelnino

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Photoshop yapmak diye bir eylem türedi ya :D sen yine iyisin bana hangi programla photoshop yapıyorsun diyen bile oldu :D arkadaşların dediği gibi ne istediğini anlat güzelce böyle kimse birşeyler yapıp sana olmuş mu diye getirmez :D bide nasıl konu açıyoruz ya bulamadım bi türlü üyecikim taa :D

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
Arkaya peace logosunun işaretini koy. Onları küçüklü büyüklü kopyala ve saydamlıklarını düşür. Bazılarının daha koyu bazıları hafif. Sonra altta kalan yazıyı bize doğru olan tarafı daha büyük yap ve üst tarafı küçülsün. Bisikletli logo çok kötü olur ama bunu koyacaksan gölgelendirme filan ver. Benden bu kadar. Aklıma gece gece bu kadar gelebildi :D

olabilir dediğin gibi nihilist üyemis