Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben photoshop cs 2 yükledim,onun için yama indirdim fakat yamayı çalıştıramadım...Tam olarak photoshopun nasıl türkçeleştirildiğini bilen var mı?
Photoshop kullanıcısı olarak Türkçeleştirmeni önermiyorum. Çünkü piyasadaki anlatımların geneli ingilizce photoshop üzerinedir. Bu da uygulamalarda sıkıntı yaratır. Misal anlatımda "layer" oluşturun der. Senin Türkçeleştirdiğin programda o katmandır. Sen iki saat layer ararsın.
Böyle beceremiyorsan Türkçe olarak da beceremezsin. Piyasada bir çok anlatım mevcut. Onlara bakarak bir kaç örnek uygulama yapmaya çalış, zaten mantığını çözüyor olursun. Türkçeleştirmek öğrenmeni kolaylaştırmaz. Aksine zorlaştırır. Photoshop, karıştıra karıştıra kendi kendine öğrenilmesi zor bir program. Bunun için mutlaka en azından anlatımlardan faydalanman gerekir ki o anlatımların geneli İngilizce üzerinden yapılıyor.