Photoshop Öğrenmek İstiyorum!Yardım!

melowayne15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Selam arkadaşlar.Foruma yeni üye oldum.22 yaşındayım.Şuan Photoshop'u indiriyorum.7.803 MB cs6.Ben Photoshop'u öğrenmek istiyorum.

En iyi photoshop sanırım CS6.o yüzden onu indiriyorum.Bana yardımcı olur musunuz ? nereden başlamam lazım ?

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
en iyi photoshop diye bir şey yok bu aklınızda bulunsun.
internet üzerinden derslere bakarak menülerin işlevlerini öğrenebilirsiniz.gerisi kullanım amacınıza göre tasarlama kabiliyetinize kalmıştır.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Photoshop u kullanma amacınız nedir?
Yada photoshop dan beklentiniz nedir?

Bir çok insan 2 resmin boyutunu ufaltmak için PS kullanır ve photoshop kullandığını zanneder. Sizinda amacınız böyle kesme biçme vs işleri ise bunu yapan çok daha pratik programlar mevcut.
Yok ben photoshop ile tırmalıyacağım diyorsanız Zoki nin dediği gibi nette ve youtube da zibilmilyon tane PS öğretim videosu var.

Google a "Photoshop CS6 dersleri" yazmanız yeterlidir.

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bütün Photoshop programları aynıdır sadece CS6'da birkaç eklenti var onlar " advanced user" lar için zaten. :) Photoshop'u ne amaçla kullananacaksın o önemli.

melowayne15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
@zoki @3xpired @sebastiantr

Öncelikle teşekkürler hepinize.Şimdi ben bu işi profesyonel olarak yapmak istiyorum.Ve bu amaçla öğrenmek istiyorum.Yani resim boyutu küçültmek ya da kırpmak değil profesyonelce yapmak istiyorum.

Amacım bu.

asimbaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Photoshop videolarını izledikten sonra yapmak isteyip te yapamadığın şeyler olursa tabiki de yardımcı oluruz. önce neyi nasıl kullanacağını öğrenmelisin.

rCpkSk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben bilge adamda eğitim alıyorum istersen oradan aldığım dwd yı bir yere upload ederim türkçe anlatılmış ve yapılmış kaliteli anlatıyor? + sadece ps ile ne yapacaksn

melowayne15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
@rCpkSk başka neler öğrenmem gerekiyor ?

+ Upload edersen sevinirim.Boyutu ne kadardır ?

1905

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir de milletin fotograflarindaki kafasini yada vücudunu kesip Facebook da paylasip kiz arkadas sayini artirmak istiyosanda bunun icinde ögrenmeye gerek yok... :)

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Layer mantığını ve araçları kurcalayarak dahi öğrenebilirsin. Tabiki trickleri var işin onları da önce uzmanları izle, sonra ne yaptıklarını anla, en son nasıl yapılacağını öğrenip sen de yap.
https://www.youtube.com/watch?v=N27qy0ig268

kamildoan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sen bana mail adresini yolla ben sana en baba photoshop eğitimlerini nerden indireceğinin linkini yollayım. Eğitimler ingilizce ama takma kafana görsel olarak anlattığı için ingilizcen yoksa emin ol ingilizcen bile gelişiyor.

Nihilist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne için kullanacaksın ? Mesela ben web sitesi tasarlıyorum oradan.

donanma44

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Önce katmanlar,seçimler,rötuşlama,maskeleme,filtreler gibi özellikleri öğrenirsen program ile ürün çıkartabilirsin. Daha sonra arkadaşların söylediği gibi bu programı ne için öğrenmek istediğini kendine sor ve cevabını aldıktan sonra o yönde tutorials (eğitsel) izle ve bolca görsel eğitim videosu izle.

Photoshop ile web arayüzü çizmek yani web tasarım alanına yönelmenizi tavsiye ederim çünkü çok zevkli bir uğraştır. Tabii karar sizin ...