Photoshop ile zor yüzeyleri kaplama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ANNE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Photoshop ile zor yüzeyleri kaplama

[SDNTV]http://video.bascek.com/ps/ps.vanish.mp4?start=0[/SDNTV]

Bir önceki videomuzda vanishing point aracıyla, perspektif düzeltmiştik. Bu marifetli aracın farklı kullanımları söz konusu. Şimdiki örneğimizde, bir duvarı farklı bir fotoğraf ile kaplayacağız. Aslında birden fazla fotoğrafı birleştireceğiz ancak yüzey girintili çıkıntılı olunca, fotoğrafların birbirlerine olan etkileşimi önem kazanıyor. Bu birleştirme işlemini vanishing point ile gayet kolay bir şekilde yapabiliyoruz.

Özellikle arka plan görünümlerini beğenmediğiniz fotoğrafları, bu yöntem ile çok daha çekici hale getirebilirsiniz.

Kullandığımız fotoğraflar ve sonuçları aşağıda.

MG_5788-600x400.jpg

MG_5903-600x400.jpg

MG_8711-600x400.jpg

Aşağıda ise final halinden bir örnek görebilirsiniz.

ps_MG_5903-2-600x400.jpg

Kaynak

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
hehehe :d afedersiniz çok resmi kaçmış olaya pardon :d burda "excuse me" sorry" demekten alışkanlık olmuş...:D Ya bu 3. resmi nerden buldunuz ? ... bu resim bana ait bir resme çok benziyor...haberim olmadan bir yerlerde falan mı yayılmış diye düşündüm... :D

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
müthiş birşey, çok teşekkürler

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
hehehe :d afedersiniz çok resmi kaçmış olaya pardon :d burda "excuse me" sorry" demekten alışkanlık olmuş...:D Ya bu 3. resmi nerden buldunuz ? ... bu resim bana ait bir resme çok benziyor...haberim olmadan bir yerlerde falan mı yayılmış diye düşündüm... :D

Ok. Anlaşıldı... :) Fotoğrafın kaynağı burası ... Nereden temin ettikleri konusunda fikrim yok ...

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Arkadaşlar, güzel temennileriniz için teşekkürler. :)