Photoshop ile zeminden cisim yansıması. Video

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
yansmacopyxr0.jpg

Bu da videolu anlatımı: http://rapidshare.com/files/174801632/siteyans__305_ma.rar 14 MByt süre: 00:05:39

SDN Grafik Tasarım Grubu Katkılarıyla

tolta55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sağolun elinize sağlık güzel bir çalışma

afidanci66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Photoshop'u bu kadar gözünüzde büyütmeyin. En iyisi corel başkası tırıvırı. Corelde 5 dk lık iş p.shopta 2saat

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Photoshop'u bu kadar gözünüzde büyütmeyin. En iyisi corel başkası tırıvırı. Corelde 5 dk lık iş p.shopta 2saat

photoshop'u kullanan büyük bir kitle hobi olarak ilgileniyor bu progragramla. yani 3-5 dakikanın pek önemi yok. ayrıca hangi iş corelde daha hızlı olur hangisi psda daha hızlı olur bu tamamen yapılacak olan işin niteliğine bağlı bir şey. her iş için geçerli olması imkansız yani.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338

ben photoshop kullanıyorum... wallpaperlar tasarlıyorum... ve bunlar sindire sindire oynaya eğlene yapıyorum... bu iş değil ki 5 dk da bitsin... bir tür eğlenme vakit geçirme meselesi... zaten tasarım yaparken eğer bir şeyi taklit etmiyorsanız işiniz yine saatler sürer tasarımınız içinize sinene kadar yok bir şeyi kopyalıyorsanız photoshop u iyi kullanıyorsanız onda da 5 dk da yaparsınız bu kullanıcıya ve yapılan işe bağlı bir durum... photoshop u burda küçümseyerek kendini yüceltemezsin :ph34r: