Yardım Photoshop Daire İçine Yazı Yazmak

Reaksiyon puanı
220
Merhaba, bir arkadaşımla iddiaya girdik. Konu PS ile mühür tasarlanıp tasarlanamayacağı. Ben tasarlanabilir dedim, o hayır dedi. Eğer bir mühür tasarlayabilirsem iddiayı kazanacağım. Her şey güzel tasarlamaya başladım ama fazla PS bilgim yok o yüzden bir yerde takıldım. Mühürün her şeyi tamam sadece içine yazı yazamıyorum. Mesela içine "Deneme Cumhuriyeti Mahkemesi" yazacağım ama içine eğimli bir şekilde yazamıyorum.
2021-11-16 (6).png

Buraya kadar gelebildim, yardımcı olabilecekseniz Dosyanın tam hali
indir.jpg

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
filtre kısmında eğim ile ilgili birşey olmalıydı

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
İyide sadece içine yazı yazmakla sen onu yapmış olmuyorsun ki şu anki kısmını başka yerden resim olarak almışsın hile yapıyorsun.. :)

Reaksiyon puanı
220
İyide sadece içine yazı yazmakla sen onu yapmış olmuyorsun ki şu anki kısmını başka yerden resim olarak almışsın hile yapıyorsun.. :)
Başka yerden almadım, sadece ay yıldız kısmını internetten aldım. Araştırıp bakabilirsin. Zaten şuana kadar yaptığım yerleri yapması basit.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1637085726901.png

Galiba iddiayı kazanacağım.

Son düzenleme:

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Ben bu programı senelerdir kullanıyorum bilmiyorum diyorsun çemberleri yapmak kolay ama bilmeyen kişi eskitme yapamaz o mühürün aynısı internette var.. :)

Reaksiyon puanı
220
Ben bu programı senelerdir kullanıyorum bilmiyorum diyorsun çemberleri yapmak kolay ama bilmeyen kişi eskitme yapamaz o mühürün aynısı internette var.. :)
E tamam. Mühürün aynısı internette var ona lafım yok. Fakat her parçasını kendim yapmam gerekseydi zaten burda konu açmazdım.